Koji horoskopski znak ne može nikada da prevari

Kada smo u vezi, svi težimo ka tome da budemo verni i imamo potpuno poverenje u svog partnera...

Ali, kako svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane, tako i ovaj ima jednu vrlo lepu vrlinu zbog koje jako i cenjen. Reč je o Raku koji jednostavno ne može da prevari osobu sa kojom je, bez obzira na to kakva je u vezi.

Rakovi su tokom celog života u potrazi za svojom pravom ljubavi i ne smiruju se dok je ne pronađu. Međutim, do „one prave“ je potrebno proći kroz dosta veza vezica, što malo teže pada ljudima rođenim pod ovim horoskopskim znakom. Naime, Rakovi se vezuju za osobu sa kojom su i uvek razmišljaju na duge staze. Bez prevare, razmišljanja o drugima... Svi partneri sa kojima bude, za njega su u početku oni pravi i nemaju nameru da ih napuštaju. Međutim kada shvate da to i nije prava odluka, napuštaju je, nikako ne razmišljaju o prevari.

Rakovi vole pažnju i dosta traže pažnje, ali isto tako i daju svom partneru ono što traže. Probleme uvek rešava komunikacijom i svaki shvata ozbiljno, jer seljubavi  ipak ne sme ništa naći na putu.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group