Koje su vaše seksualne fantazije? Horoskop vam otkriva!

Svaki horoskopski znak je kao hologram koji određuje pravac u kome se ličnost razvija, kao i nečiju seksualnost.

Naravno, mnoge stvari su individualne, kao i to, da li će neko ispuniti svoje fantazije ili ostaviti sve u okviru ograničenja mašte.

Seksualne fantazije svakog horoskopskom znaku su navedene u nastavku:

Ovan

Ovan je strastven i pravi adrenalinski narkoman koji voli seks i teške sado-mazo igre koje jačaju adrenalin. Ovnove posebno uzbuđuje bila kakva akcija, kada seks podrazumeva rizik i na taj način oni vole seks na čudnim mestima, kao što su liftovi, toaleti u klubovima ili na bilo kom drugom mestu gde postoji intimna atmosfera i gde postoji mogućnost za seksualni čin. Oni vole rvanje po krevetu, čupanje kose, ugrize, itd.

Bik

Ovo je najsenzualniji horoskopski znak. Bik je veliki hedonista koji voli dobru mešavinu raznih zadovoljstava. Većina osoba rođenih u znaku Bika vole da kombinuju zadovoljstva, pa će tokom seksa uvek koristiti različite afrodizijake, kao što su čokolada, vino, badem, indijski orah... Vole duge poljupce, lizanje tela i, naravno, sve vrste oralnog seksa. Pored toga, oni takođe vole da koriste hranu kao seksualnu igračku, tako da Bik može lako završiti stavljanjem kreme i lizanjem svog partnera ili stimulisanje bradavica ledom.

Blizanci

Blizance uzbuđuju ideje i eksperimenti. Oni su željni da pokušaju sve što mogu da se sete i uživaju u istraživanju. Blizanci će pokušati seks u raznim položajima i na različitim lokacijama i lako se presele u druge perverzije u kombinaciji sa seksualnim igračkama kao što su vibratori, lisice, loptice i sl.

Rak

Njihov seks je duboko povezan sa emocijama, tako da imaju dugu predigru, ljubljenje i dodirivanje, ali oni se vrlo brzo presele u konkretnu akciju. Od seksualnih fantazija, oni rado pokušavaju sa imitiranjem i menjanjem uloga, kao i bilo šta drugo što dodaje emocionalni naboj strastvenoj igri u krevetu. Ako smatraju partnera kompatibilnim sa kojim mogu da izgrade odnos poverenja, oni su spremni da pokušaju nešto, ali samo ako se uklapa u njihovom emotivnom svetu.

Lav

Lav zauzima ponos u svemu, uključujući i seks. To je razlog zašto vole da se pokažu pred drugima. Uzbuđuje ih seks na otvorenom. Za razliku od Ovna koji je uzbuđen od opasnosti, Lav ima određenu dozu egzibicionizma. Vole mesta kao što su plaža ili park. Oni uživaju u striptizu i svemu što otvoreno izlaže seksualnost. Međutim, oni ne unose emocije u seksu i zato ne vole da idu predaleko.

Devica

Seksualnost Device je ometena moralnim i emotivnim vezama, tako da je teško doći do njihovog kreveta. Ako želite da dođete u njihovu spavaću sobu, moraćete da prođete kroz čitav niz različitih testova ako želite da dostojanstvena Devica stekne vaše poverenje. Ali, kada ste uspeli da uđete u intimni svet Device ona je sklona raznim perverzijama, koje uglavnom uključuju hvatanje i oslobađanja, i njihove fantazije uključuju ropstvo, dominaciju i emotivnu borbu. One vole da koriste lisice, konopce, svilenu maramu i sve drugo što mogu da koriste da vežu ruku, oči ili oboje.

Vaga

Vaga je senzualna, razigrana i estetski orijentisana i uzbuđuje je sve što izgleda dobro. One se uzbuđuje od lepote i elegancije u meri u kojoj želite da isprobate sve ono o čemu fantazira. Vage vole prljave razgovore, ali oni moraju da budu lepi i kreativni. Deo tela koji ih uzbuđuje je zadnjica. Iako vole igru grickanja ili šamaranja po zadnjici, ta igra mora imati dozu dostojanstva i senzualnosti.

Škorpija

Škorpija ima jak libido i veliku seksualnu želju tako da nije neobično da su "zavisnici" od seksa. Oni su u stanju da učine velike transformacije i žele da pokušaju sve u seksu. Oni vole da dominiraju u svakom trenutku, čak i kada im je partner dominantan, ali u isto vreme oni su osetljivi i ranjivi, a ako ih povredite, oni će spavati sa neprijateljem.

Međutim, u intimnom okruženju Škorpije će pokušati sve moguće fantazije koje postoje, u zavisnosti od faze u kojoj je njihova seksualnost trenutno fokusirana. Kako su stariji, oni menjaju faze i želje i kroz ovu transformaciju uče i oni sami otkrivaju. Kada su Škorpije u pitanju, sve je moguće!

Strelac

Ovo je najveći energetski znak Zodijaka i pravi avanturista. Ne postoji posebna fantazija koja zavisi od njih, ali njih uzbuđuje faktor iznenadjenja, tako da će biti srećni da pokušaju seks na otvorenom, seks u automobilu pored puta ili bilo gde drugde, ali to ne bi trebalo da bude samo seks, to mora biti cela avantura. Oni vole otvoreni prostor i prljave razgovore, vole da istražuju, ali ne vole da čekaju, jer to otežava njihovu dinamičnu prirodu.

Jarac

Oni mogu biti hladni na prvi pogled, ali u krevetu, mogu da budu iznenađujuće strastveni. Oni vole da istražuju i rado će pokušati sve, ali za razliku od Blizanaca, oni ne istražujući stvari da bi bili uzbuđeni, već oni zaista žele da nađu pravu okidač koji ih isključuje. Zatim, oni se vrate u ono što zaista vole: njihov omiljeni položaj, ulogu, seks igračku ili perverziju koje im donosi zadovoljstvo. Oni vole dominaciju i većinu vremena oni žele da budu dominantni.

Vodolija

Ovo je najprogresivniji znak Zodijaka. Vodolija voli novitete tako da će probati sajber-seks, seks preko Skype-a ili seksi poruke. Oni imaju tendenciju da se bave svim vrstama perverzija i drugi znaci ih mogu gledati kao devijantne, iako ih obično doživljavaju kao zanimljive likove. Oni su otvoreni za seks, ali nisu mnogo emotivni, tako da će pokušati sve što žele. Njihova najveća fantazija je da imaju grupni seks.

Riba

Ribe su sklone raznim perverzijama i lako se mogu izgubiti u okeanu svoje seksualnosti. One su emotivne i sklone uticajem drugih, tako da lako možete preuzeti preferencije partnera. Stopala su njihova glavna erogena zona (pored polnih organa), tako da ih uzbuđuje sve što ima veze sa stopalima. Njihova mašta je ogromna, oni vole da snime svoje postupke i gledaju ih kasnije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group