Horoskop otkriva vašu najgoru naviku u vezi

Recite nam koji ste horoskopski znak i otkrićemo vam vašu najgoru naviku u odnosima!

Za loše ponašanje u ljubavnim odnosima možete kriviti druge faktore, ali i svoj horoskopski znak.

Ovan

Bežite čim postane dosadno ili kada stvari nisu onakve kako ste zamišljali. Naravno da ovo nije vaša krivica, već je kriv vaš horoskopski znak.

Bik

Kada nađete stabilnog partnera sa kojim se osećate ugodno, prestajete da ulažete u vašu vezu. Zaista vam je ugodno, ali vašem partneru je verovatno vrlo dosadno.

Blizanac

Vi sabotirate svaki od vaših odnosa, čak i kada je sve u redu, kao da imate u sebi zlog blizanca koji namerno izaziva probleme. Zašto? Niko ne zna.

Rak

Treba vam pažnja i neko ko će vas ispuniti ljubavlju i pohvalama. Sa druge strane, potrebno vam je vreme za sebe i želite da vas svi ostave na miru. Naravno da želite sve ovo istovremeno, što je veoma zabrinjavajuće za svakoga ko je sa vama u vezi.

Lav

Ne samo da mislite da su sve vaše ideje najbolje na svetu, već želite da u to ubedite druge i mislite da jednostavno nema bolje mogućnosti od one koju vi volite.

Devica

Perfekcionizam je vaša najveća greška, iako mislite da je to vaša vrlina. Naglašavate stalno šta partner čini pogrešno i to nije samo vaš hobi, već vaša odluka i to strašno umara partnera koji je sa vama u vezi.

Vaga

Vaša pristupačnost i komunikativnost su toliko izraženi da ponekad potpuno zaboravite na osobu sa kojom se zabavljate.

Škorpija

Mislite da pokazujete posvećenost svom partneru i bezuslovnu ljubav, a zapravo ste veoma posesivni, ljubomorni i često agresivni. Za to je naravno kriv horoskop, a ne vi.

Strelac

Vaša svestranost vas bukvalno vuče na sve strane, pa zanemarujete vašeg partnera. Naravno, u ovom trenutku ne vidite problem, jer se bavite samo onim stvarima koje vas trenutno interesuju.

Jarac

Uvek se trudite da postignete svoje ciljeve, ali često zaboravite da se opustite i pokažete svom partneru pažnju i ljubav kada želi da uživa u životu.

Vodolija

Volite da zavedete ljude i ubedite ih da se zaljube u vas, iako znate da ne želite biti više od prijatelja.

Riba

Ribe su strastveni ljubavnici, ali kada se svađaju, više vole da se povuku i čekaju da se stvari same reše i u stanju su da ćute danima. Ne možete uvek očekivati samo lepe stvari.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group