Koja dva znaka nikada neće reći: “Volim te”?

Oni deluju hladno i bezosećajno, ali samo na prvi pogled.

I dok su frustrirani jer ne mogu tako lako da izgovore "Volim te" - možda bi trebalo da naučite kako da pratite znake po kojima će vam to pokazati.

Jarac

Hladan i arogantan, to je prvi utisak koji stičemo o ljudima koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku. Oni su predstavljeni od strane drugih kao neprobojne tvrđave koja se ne diraju ili ne osvajaju lako, ali unutar svoja četiri zida, oni su u stanju da plaču cele noći. Pod uslovom da su sami u kući, naravno.

Samo kada ste spremni da se odreknete njih, vi ćete ogrebati njihovu površinu i shvatićete da oni imaju osećanja i da su duboka. Strah od povrđeivanja je ono što ih sprečava da pokazuju svoje emocije, tako da ih često čuvaju duboko u sebi. Oni bi radije izgubili ruku nego da nekome kažu da ga vole i brinu za njega. Međutim, njihova maska pada kada se probijete kroz zidove. Potrebni su vam samo čelični živci i puno strpljenja.

Lav

Lav ne može da se nosi sa sujetom koja ih sprečava da se otvore i pokažu svoju ranjivost drugim osobama, čak i ako znaju tu osobu ceo život. Oni nikada neće priznati da se  stide; uvek ćete biti pod utiskom da znate manje o njemu nego što on zna o vama.

"Žao mi je" je reč koju će teško Lav izgovoriti. Čak i ako je na nekom nivou svestan da je napravio grešku nikada neće priznati sam sebi, a kamoli drugima. U svojoj glavi, on je savršen. Vi ćete mu pre izvaditi zub nego što ćete izvući reči iz usta koje izražavaju osećanja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group