Kako varaju znakovi horoskopa?

Pročitajte koliko su odani znakovi horoskopa. Da li još uvek vernost postoji?

Primera radi, prvi zodijački znak, Ovan je vrlo sklon ženskom rodu. Njegova potencija i libido ga ne zadržavaju samo na jednoj partnerki. Ne može se pohvaliti osobinom vernosti, ali ne ume prevaru ni da sakrije.

S druge strane, Bik takođe ima velike seksualne apetite. Ne bude li zadovoljen od strane partnera, utehu će vrlo brzo pronaći u drugima, ali se na staro više neće vraćati.

Blizanci umeju biti pomalo sebični i škrti u emotivnim vezama. Svoju slobodu ne dovode u pitanje I njihovi avanturistički izleti se ne uzimaju za zlo, međutim umeju biti vrlo ljubomorni ako im partner priredi sličan scenario.

Rakovi, tobože, emotivci koji umeju da vam "zabiju nož u leđa" i još da ga zavrte. Nikada nećete saznati njegove dvostruke aršine, ali budite ubeđeni da ono što priča vama nije unikatno.

Iako je Lav veoma strastven i potentan muškarac, on je odan i privržen svojoj partnerki, jer je mišljenja da je odabrao pravu koja konkurencije nema, gotovo kao i on sam.

Postoje dva tipa Devica. One koje su besprekorno verne i one koje čak naginju promiskuitetu, one kojima prevara kao čin nema težinu, uzrok ni posledicu.

Vage je, takođe, vernost obišla u širokom luku. Vaga ne ume da bude verna, jer je u njenoj prirodi da koketira i uvek, i svima bude dopadljiva. To je osobina vrlo jasno izražena.

Iako najljubomornji znak i prilično posesivan, Škorpija je sklona izletima van veze. Naravno da to nikada nećete saznati. Ne postoji veštije prikrivač "zločin" od Škorpije.

Strelac je kralj prevare. Ovo već spada u karakternu osobinu. Ne očekujte romantičnu i ljubav do kraja života sa njim. Već sledećeg jutra on je svoja sidra podigao, jer na čekanju je toliko njih...Vernost i odanost su za Jarca pitanje časti. Njemu je neshvatljivo bitisanje u paralelnim vezama ili povremeni ispadi. Njegova definicija za to je nestabilnost, nedozrelost, kao i odsustvo identiteta. O moralu da ne govorimo.

Vodolija viče: živela poligamija! U dubini duše ovaj znak može biti ljubomoran, ali takođe na život gleda kao na jedan i u njegovoj igri pravila ne postoje.

I na kraju, Ribe su sklone prevari pre nego su sklone udisanju vazduha. Ponekad umeju vrlo naivno upasti u sopstvene zamke, zaboravljajući šta su rekle. Njihovim lažima i prvarama ne nazire se kraj. Ne nasedajte ni na jednu reč!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group