Horoskop - Ljubavni

Kako vam položaj Venere može pokvariti odnose u vezi ako ste Bik ili Vaga?

Svi znaci u Zodijaku su podložni uticaju zvezda.

Jedna od njih, možda i najuticajnija je Venera. Manje ili više, svaki znak oseća njeno delovanje kada se nađe u određenom položaju u odnosu na Sunce. Venera je ovih dana rešila da malo začini stvari, a znaci koji će njen uticaj naročito osećati su Bik i Vaga. Ako ste među njima, držite se dobro, jer biće to kao balansiranje na dasci za surf na uzburkanom moru. Venera u retrogradnom stanju može vam pokvariti ljubavnu harmoniju.

ŠTA ZAPRAVO ZNAČI KADA JE VENERA U RETROGRADNOSTI?

Najjednostavnije rečeno, Venera u retrogradnosti znači da se planeta koje vlada ljubavlju, vašim vrednostima i lepotom – kreće unazad. Ali, ne budite previše zabrinuti, jer je ovo sasvim normalno i dešava se svakih 18 meseci, tvrde astrolozi. Venera je ženska planeta i predstavlja Yin Merkurovom retrogradnom Yang, što znači da ona uz ljubav vlada i oblašću umetnosti i novca. Sa kontrolom toliko različitih područja koja utiču na vaš život, ono što Venera radi jeste zapravo otkrivanje stvari koje su se već dešavale ispod površine i sada su došle u krupan plan. Ovo može da bude uzrok velikih emocionalnih problema.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI OD RETROGRADNOSTI VENERE?

Pa zapravo čitav niz vatrenih trenutaka: od obnove starih plamenova, do poruke u 3h ujutri koja glasi "budna?", ili ono najgore "jel možemo da razgovaramo?". Međutim, ove situacije mogu vam poslužiti za introspekciju, jer vas retrogradnost Venera vraća u suštinu vašeg bića. Ona nas podseća da stvaranje novih problema nije rešenje starih.

ŠTA OVAKAV POLOŽAJ VENERE ZNAČI ZA ZNAKE POPUT BIKA I VAGE?

Napomenuli smo da će svi znaci osećati nazadnost Venere, međutim, Bikovima i Vagama biće najteže. Kako biste smanjili zahtevnost perioda koji vam predstoji bavite se onim što vam predstavlja zadovoljstvo – čitajte, gledajte filmove, meditirajte, trčite, lakirajte nokte, bilo šta. Međutim, ne treba kriviti zvezde ako stvari pođu po zlu tokom ovog perioda. Veza koja naiđe na prekid u ovom periodu ionako nije bila predviđena za duge staze. S druge strane, parovi čija veza opstane u ovakvom periodu, iz njega izađu snažniji nego što su bili pre.

Ukratko, znaci kao što su Bik i Vaga će shvatiti da li su datu vezi trebali odavno da prekinu ili je ona ta koja predstavlja njihovu budućnost.

Ž.J.

Izvor: Women's Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group