Kako se svaki horoskopski znak ponaša u ozbiljnoj vezi

Saznajte kako se svaki znak ponaša kada je u ozbiljnoj ljubavnoj vezi...

Horoskop nam danas otkriva činjenice koje su vezane za ljubav i odnose. Na svačije ponašanje utiče zvezda pod kojom je rođen, pa se tako svi prema tome razlikujemo. Otkrijte šta kažu zvezde u nastavku teksta...

Ovan

Kada mu se svidite, znajte da Ovan neće oklevati da vam odmah priđe. Oni su najbolji romantičari, ekstremni avanturisti i želeće da proputuju svet sa vama. Kada vas zavoli, očekujte da će osoba rođena u ovom znaku svakodnevno da vas iznenađuje novim aktivnostima ili mestima na koje će vas voditi.

Bik

Kada ste u vezi sa Bikom, osećaćete veliku emotivnu povezanost ali i njegovu zaštitničku nastrojenost. Sve će uraditi da biste vi bili srećni i da bi u vašoj vezi sve bilo kako treba. Ipak, mogu biti vrlo tvrdoglavi i teški u nekim situacijama, pa je potrebno da imate dosta strpljenja sa njima. Osetljivi su na kritikovanje od strane voljenih osoba, pa budite oprezni sa načinom na koji ćete mu nešto reći.

Blizanci

Blizanci se ne mogu smiriti sa svakim, pa verovatno postoji dobar razlog zašto je baš izabrao vas od svih. Nasmejavaće vas stalno jer su vickasti i zanimljivi, ali im j epotrebna stimulacija kako im veza sa vama ne bi dosadila.

Rak

Rakove je lako zadovoljiti jer su vrlo osećajni prema stvarima koje mu kažete ili uradite za njega. Ako ste već u vezi sa Rakom, onda verovatno znate koliko ljubavi su spremni da daju u prvim nedeljama veze kako bi vam pokazao koliko mu značite. Od Rakova očekujte vrlo emotivnu vezu u kojoj su potpuno predani.

Lav

Lavovi su dominantni u vezi i ne vole kada je njihova druga polovina isto toliko dominantna, jer im je potrebno da oni budu glavni. Ali, kada ste u vezi sa njim treba da znate da su avanturisti, zanimljivi i vatreni i da će vas odvesti na mesta na koja nikada pre niste išli. Darežljivi su  i vole da dele ljubav i radost sa voljenim osobama.

Devica

Da bi Devica bila srećna vezi, potrebno joj je dokazati da je bitna u njoj.  Ako se osete kao nepotrebne, odmah će napustiti vezu i otići negde daleko od već bivšeg partnera. Zato im je potrebno dosta vremena  da upoznaju nekog pre nego što stupe u vezu sa tom osobom.

Vaga

Vage su u konstantnoj potrazi za savršenom osobom i poznate po tome što se ne oslanjaju ni na koga, osim na sebe. Kada stupite u vezu sa ovim znakom, i kada se obaveže za vas, potrudiće se da budete sinhronizovani jedno sa drugim.

Škorpija

Škorpije su poznate po njihovoj strasti koju osećaju prema osobi koju vole. Njihova vatra je konastanta i zarazna. Kada pronađu osobu sa kojim misle da je "prava" u stanju su da održavaju tu strast, čak i ako počne da opada sa vremenom.

Strelac

Kada ste u romantičnoj vezu sa Strelcem, treba da očekujete da nećete nikada biti na istom mestu jer vole da putuju i da istražuju razna mesta. Imaju konstantnu želju za promenama, pa je potrebno da budete sa njima stalno u toku i da ih pratite. Ne vole da se osećaju vezano i žele što veću slobodu.

Jarac

Za njih je bitno da stvari idu laganim tokom jer ne vole nigde da brzaju. Svoja osećanja pokazuju kroz dela, radije nego da vam ih otkrivaju rečima i ozbiljnim razgovorima. Vole iskrenost i zahtevaju od vas da pokažete svoje pravo lice.

Vodolija

Vodolije su visoko inteligentne osobe koje vole da traže dubinu u svemu. Ne vole nebitne razgovore i vole da svaka priča ima dublje značenje, jer ih to itrigira. Žele da pronađu soobu koja će ih navoditi da saznaju stvari o njoj i koja će sve praviti zanimljivim. Morate ih pustiti da se iskažu na svoj način i da budete iskreni.

Ribe

Ribe su veliki romantičari i retko kad ćete pronaći osobu koja je takva. Povezane su sa ljudima koje vole i poštuju i uvek će im uskočiti u pomoć. Kada se osobau ovom znaku zaljubi, učiniće sve da usreći svog partnera, bez obzira na sve.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group