Horoskop - Ljubavni

Kako Lav može postati bolji partner u vezi?

Lav želi da sav posao uradi sam i sve zavisi od njega.

Ali kakvi ste u vezi i šta treba da promenite kod sebe - saznajte u tekstu.

Želite biti šef u svemu što radite, tako da igranje te uloge u vašoj vezi dolazi prirodno. Preuzimate čitavu inicijativu, donosite sve odluke, pa čak i izvršavate sva plaćanja. Ne smeta vam ništa od toga, sve dok se osećate kao da vas obožavaju. Ali vaš partner je jako umoran od osećaja da se stalno brinete o njemu. Morate priznati da imate problem sa samokontrolom. Dozvolite svom partneru da slobodno učestvuje i preuzme inicijativu. Prestanite da namećete svoju volju i preduzimate mere za njega, za stvari koje vas se ne tiču. Neka samostalno donosi odluke i radi svoj posao.

Postajete ljubomorni i želite previše kontrolisati kada primetite da se svet vašeg partnera ne vrti oko vas. Morate prihvatiti da će ponekad pažnja i fokus vašeg partnera biti usmereni drugde, ali to ne znači da vas ne voli. Prestanite da budete sebični. Budite ponosni i podržite dostignuća svog partnera. Ne odustajte odmah kada se osećate kao da vas ignorišu ili zanemaruju. Prihvatite činjenicu da nećete uvek biti prioritet broj jedan. Takođe morate naučiti da delite svoje radosti sa njim. U svoju vezu morate da uključite reciprocitet. Pokažite svom partneru da ga podržavate i prestanite da se osećate kao senka kada ima svoj trenutak slave.

Vi živite u svetu mašte jer ste zaljubljeni u ideju ljubavi. Ne razumete nevolje jer verujete da ljubav treba da bude samo prirodna. Mislite da bi se skladna veza trebalo dogoditi sama od sebe, ali grešite. Morate se potruditi da veza uspe. Ponekad to znači da slušate svog partnera i učinite da se oseća slobodno i dozvolite da se bori za sebe.

Naučite da oprostite i zaboravite. Ne dozvolite da vaš ego kontroliše volju u vezi. Prestanite da krivite partnera kada ste uznemireni. Umesto toga, racionalizujte i ne vodite se uvek osećanjima.

M.L.

izvor kafepauza.mk

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group