Horoskop - Ljubavni

Kako će Venera u Blizancima uticati na vaš ljubavni život prema vašem znaku zodijaka

Kada zamislimo Veneru u Blizancima, vidimo bezbrižne sastanke u knjižari i koketne telefonske pozive koji traju do 3 ujutru.

Asocira nas na zavodljive poruke koje su tako dobro napisani i neočekivane trenutke ispunjene smehom do suza. Kada Venera - planeta ljubavi i prijateljstva - uđe u ovaj komunikativni, znatiželjni i intelektualno razigrani promenjivi vazdušni znak, to je vreme beskrajnog uzbuđenja. Ali, kako će Venera u Blizancima 2019. uticati na vaš ljubavni život prema vašem horoskopskom znaku, je najintrigantnija stvar od svega. Ako ste se osećali dosadno ili ste se zaglavili u romantičnoj rutini, ovaj tranzit će doneti neka uzbuđenja u vaše odnose. Venera u znak Blizanaca ulazi od 8. juna i završava se 3. jula, ovaj tranzit će vam pokazati potrebu za mentalnom stimulacijom i raznolikošću. Ako ste u vezi, ovaj tranzit će vas inspirisati da probate nešto novo i ostavite iza sebe svoju uobičajenu rutinu. Ništa nije seksipilnije od inteligencije kada je Venera u Blizancima. Ako ste sami, cenićete koliko je koketiranje postala fascinantna i zabavna igra.

Ovo je divno vreme za zabavu i upoznavanje sa mnogo interesantnih ljudi i shvatajte sve stvari manje ozbiljno. Zašto se plašite slomljenog srca i opsednuti ste predanošću? Zašto jednostavno ne uživate u sadašnjem trenutku? Venera u Blizancima veruje da svima treba malo zabave, opuštanja i slobode, pa se možete malo opustiti.

Kako će Venera u Blizancima uticati na vaš znak otkrivamo u nastavku.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group