Horoskop - Ljubavni

Kako će Venera u Blizancima uticati na vaš ljubavni život, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Ljupka romantična planeta Venera ušla je u Blizance 3. aprila i nadamo se da ste spremni da flertujete jer ćemo svi osetiti novi osećaj lakoće u našim ljubavnim životima.

Venera je planeta vrednosti - ona ​​diktira kako volimo, flertujemo i pokazujemo naklonost. Takođe vlada stvarima poput lepote, estetike i luksuza. Venera u Blizancima će uticati na ljubavni život svih horoskopskih znakova - i to će učiniti dvostruko duže nego inače ove godine, jer će se retrogradna Venera desiti u maju, što znači da planeta neće napustiti Blizance do avgusta. To znači da ćemo dugo biti zadržani sa ovim vibracijama, pa ćemo se možda i naviknuti na energiju koja će uticati na naš romantični život u bliskoj budućnosti.

Blizanci su brbljivi, energični i horoskopski znak koji brzo misli, pa kada je Venera ovde, voli da flertuje. Duhoviti razgovori biće obavezni tokom ovog tranzita - i koristićemo mnogo reči kako bismo iskazali svoju naklonost, a pametan razgovor biće jedan od naših glavnih preokreta.

Venera u Blizancima donosi zabavnu i živahnu energiju u naše ljubavne živote što je samo protivotrov koji nam je potreban za izlečenje ovog prolećnog bluza.

Proverite kako će Venera u Blizancima od sada do avgusta uticati na vaš ljubavni život na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group