Horoskop - Ljubavni

Kako Bik može postati bolji partner u vezi?

Ako ste Bik u horoskopu, verovatno ćete biti neizmerno zaljubljeni, ali isto tako vaša ljubav može da uguši partnera.

Naučite kako da uspostavite ravnotežu i počnite tako što ćete bolje analizirati sebe. Previše ste pažljivi i ne dozvoljavate nikome da uđe u vaš unutrašnji svet. Mislite da ako to učinite, dopustićete da vas neko povredi. Tačno je da ste najbolje povezani dodirom, ali duboko u sebi ste beznadežni romantičar koji se dugo želi emotivno povezati sa nekim. Vaš odnos neće dostići taj nivo sve dok ne srušite svoje lične zidove. Neka vaš partner vidi vašu nežnu dušu. Pokažite mu šta se krije iza straha od emotivne intimnosti i ranjivosti. Imate veliko srce, ali ga lako zatvorite, tako da možete propustiti dobre stvari.

Potrebno vam je puno vremena da pružite svoje srce nekome, ali kada to učinite, vi ste brižljivi, velikodušni i požrtvovan partner. Jedan ste od najpouzdanijih partnera u zodijaku. Previše želite da pomognete svom partneru na bilo koji način i pružite mu sve što želi. To radite bez suzdržavanja, bilo da se radi o fizičkoj ili materijalnoj pomoći ili emocionalnoj podršci, jer imate urođenu potrebu. Ali pazite da se vaša dobrota ne doživljava kao slabost, jer se brzo možete osećati nelagodno i izgubljeno. Takođe možete odbiti svog partnera svojom ljubaznošću. Međutim, ponekad očekujete nešto zauzvrat za vaš naporan rad i slatke romantične gestove.  Da li vaša velikodušnost proizlazi iz neumoljive potrebe za davanjem? Ili zato što nešto želite? Ne tretirajte ljubav kao beznačajnu stvar i ne rizikujte da vaš partner ubuduće sumnja u iskrenost vašeg srca.

Prestanite da kontrolišete svaki aspekt vaše veze. Mislite da ćete je tako sačuvati, ali grešite. Prestanite biti toliko dominantni zbog straha da ćete izgubiti stabilnost koju vam pruža veza. Ako se ne opustite, postaćete toksični. Neka stvari teku prirodnim putem. Vaš odnos nije diktatura. Slušajte svog partnera i shvatite njegove potrebe. Prestanite razmišljati o onome što možete dobiti od svoje veze i počnite razmišljati o tome šta vam oboje treba. Nemojte se vezati za uslove i tako propustiti jedno divno emotivno putovanje sa voljenom osobom. Naučite da pravite kompromise i odustajte od toga da uvek budete svoji. Vaš partner nema nameru da vas uvredi kada vam se suprotstavi. Naviknite se i priznajte kada grešite. Vi ste jak Bik, tako da koristite svoju moć da se izvinite zbog svojih grešaka i oprostite svom partneru.

Suviše ste ljubomorni i tretirate partnera kao svog ili kao nagradu. Vaša posesivnost guši, zato verujte više partneru. Ostavite mu prostora i dopustite da samostalno donosi odluke u vezi i izvan nje. Vaš strah od odlaska je neosnovan. Nervozni ste kada se osećate kao da vas ne čuju, ali to skrivate. Trepćete dok ne jednostavno ne napustite partnera. Ne izgovarajte uvredljive reči kada ste ljuti ili povređeni. Pogledajte oko sebe. Podelite svoja osećanja pre nego što stvari postanu ozbiljne. Izađite iz svoje zone komfora. Mrzite promene, držite se vaše rutine, ali vašoj vezi su potrebna nova iskustva.

Prestanite da ocenjujete voljenu osobu, budite otvoreni i shvatite da stvari nisu uvek crno-bele. Prihvatite stavove i uverenja čak i kada nisu poput vaših.

foto:kafepauza.mk

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group