Harizmatičan i fatalan po žene: ko je on?

Kom horoskopskom znaku ne može da odoli ni jedna žena?

On odiše harizmom gde god da se pojavi, a ni seksepil mu nije slaba strana. Na njega žene padaju bez obzira na sve, a u pitanju je muškarac u znaku ŠKORPIJE.

Škorpije su same po sebi poznate po svom stavu koji privlači sve, nezavisno od toga da li je u pitanju muškarac ili žena, ali jedno je sigurno – muškarca u znaku Škorpije ne može ni jedna da odbije. Ono što je kod njih najveća prednost jeste ta posebna doza mističnosti koju imaju u svojoj naravi, ponašanju i razmišljanju. Znaju da se postave prema svakoj dami, a kada je u pitanju ‘izabrana’ žena, znaju da je podignu na tron za tili čas. Zato su veoma popularni, jer svakoj na jedinstveni način znaju da začine život i učine ga posebnim.

Retko koja dama zaboravlja ovakvog zavodnika, bilo da se veza završila burno ili na prijateljski način. Ako želite da pored sebe imate nekog ko će vam ulepšati život i ispuniti ga dozom mističnosti i zabave, onda je za vas idealan muškarac u znaku ŠKORPIJE!

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group