Horoskop - Ljubavni

Erogene zone jednog Raka

Rakovi su vrlo nežna i brižna stvorenja.

Ako vam je potreban neko ko će s ljubavlju da brine o vama ne tražite dalje od emotivnog Raka. S druge strane ako Raku želite da priuštite zadovoljstvo, trebaće vam mapa do njegovih erogenih zona. Rakovi su spolja poprilično neprobojni i treba im vremena da se otvore. A najbolji način da otključate njegova osećanja je da stimulišete njegove – slabe tačke. Kako ne biste lutali besciljno u potrazi za njima otkrivamo vam u redovima koji slede, koje su to tačke.

GRUDNI KOŠ

Rak vlada područjem grudi pa je sasvim razumljivo da je vrlo osetljiv po pitanju ove regije. Nežni dodir dlanovima u predelu grudi je nešto o čemu svaki Rak sanja. Ako celoj priči dodate i senzualne poljupce, njegovom zadovoljstvu neće biti kraja. Čak i ako u toku vođenja ljubavi budete nešto grublji i zadate Raku ljubavne ogrebotine, on će vam na njima biti i više nego zahvalan. Vrela masaža grudi mirisnim uljem raspametiće Raka, zato ne oklevajte da stvar uzmete u svoje ruke i stimulišete ovu erogenu zonu.

BRADAVICE

Kada ste kod regije grudi ono što ne treba da preskočite kada je Rak u pitanju svakako su bradavice. Rak će trepereti od uzbuđenja ako mu budete nežno grickali i lizali bradavice. Rakovi obožavaju stimulacije bradavica, ali u pogledu njih je potrebno da tokom predigre budete vrlo ali vrlo nežni. Ne zaboravite da je Rak vrlo emotivan i nežan kao partner. Štipkanje bradavica je moguće samo uz njegovo odabrenje.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group