Da li su Vodolija i Ribe kompatibilne u vezi?

Kao beznadežni romantičar zodijaka, Ribe uglavnom žive za veze.

Oni vole da su zaljubljeni i osećaju se kao da su najbolja verzija sebe kada su u stanju da usreće svog partnera. Vodolije, s druge strane, više vole svoja prijateljstva ili rad u zajednici nego ljubavni život. Dok Ribe služe samo jednoj osobi, Vodolija živi da bi služila zajednici. Naravno, to nije par za koji biste mislili da će uspeti. Međutim, istina nije baš tako jednostavna. Kompatibilnost Vodolije i Riba čini ih iznenađujuće dobro usklađenim duom.

„Veza između romantične Ribe i kreativne Vodolije je zanimljiva afera. Kao Džastin Timberlejk i Džesika Bil, oni imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje su veoma lojalni znakovi, dobri u ljubavi i dobri u braku i oboje su čudno! Oni će prihvatiti jedni druge tačno onakve kakvi jesu i neće zahtevati promene”, kaže astrolog.

Kada se Vodolija i Ribe prvi put sretnu, neće imati problema da se slažu. Ribe imaju sposobnost za „mimikriju“ i mogu se odmah povezati sa bilo kim, a kada počnu da pričaju, Vodolije će se konačno osećati kao da su srele nekoga ko ih razume, jer „provode ceo život osećajući se neshvaćeno."

Iako na neki način čine dobar par, ovo nije baš najlakši spoj za oba znaka. Vodolija i Ribe su susedne u točku zodijaka. U ovom slučaju, Vodolija je hladan, povučen, intelektualni vazdušni znak, dok su Ribe sanjivi, osetljivi, emotivni vodeni znak.  

Vodolije ne dozvoljavaju svojim emocijama da vode glavnu reč. Oni misle više nego što osećaju, što može biti šokantno za Ribe, kojima su osećanja najvažnija! Ova veza može biti dugotrajna, iako pomalo frustrirajuća.

Seksualna kompatibilnost Vodolije i Riba

Seksualno, Vodolija i Ribe čine iznenađujuće dobar par. U krevetu, Vodolija je veoma otvorenog uma i uživa u isprobavanju novih stvari od poza do igračaka, dok su Ribe tip koji ispunjava svaku seksualnu fantaziju svog partnera. Vodolija će uživati sa nekim ko je spreman za bilo šta, a Ribe će ceniti što imaju partnera sa kojim konačno mogu da podele svoje najdublje želje.

Ribe osećaju ljubav na veoma dubokom nivou i žele da postanu jedno sa svojim partnerom. Biće uzbuđeni da se druže sa svojom voljenom osobom bilo gde i bilo kada. Vodolije su slično odane, tako da će seksualno biti prilično kompatibilni.

Emocionalna kompatibilnost Vodolije i Riba

Biti na istoj emocionalnoj strani je oblast odnosa Vodolije i Ribe koja može biti izvor napetosti. Kada su Ribe ljute, frustrirane ili tužne, Vodolija će znati jer je Ribama teško da zadrže svoja osećanja. Ako se posvađaju, Ribe će biti partner koji plače, viče i ima „velika osećanja“, dok će Vodolija, s druge strane, retko pokazati svoje emocije - za njih to jednostavno nije logično. Ako postoji problem u vezi, oni imaju sposobnost da ostave svoje misli i osećanja po strani, objektivno sagledaju situaciju i pronađu rešenje. Za Ribe, ovakav način reagovanja na situaciju deluje hladno i bezbrižno. Ribe će možda imati osećaj da njihov partner nije toliko posvećen vezi kao oni.

Ukoliko žele da ova veza funkcioniše, Ribe će morati da nauče kako da „posreduju u svojim emocijama“. Iako Vodolija rešava probleme, oni su takođe poznati po odlasku ako ih neka situacija više ne zanima. Ako moraju nastaviti da uveravaju Ribe da im je stalo, mogu biti frustrirani do te mere da odu. Za Vodoliju je važno da razumeju emocionalne potrebe svog partnera. Sve je u pronalaženju sredine sa ovo dvoje.

Najveći izazovi u vezi Riba-Vodolija

Sa pozitivne strane, Vodolija i Ribe se ne slažu u vrlo malo stvari. Međutim, ove razlike su ključne. Kao prvo, „emocionalna potreba“ Riba može da izazove probleme, jer Vodolija ne vidi smisla da stalno mora da uverava svog partnera. Vodolija je jedan od najnezavisnijih znakova zodijaka, a veza im nije glavni prioritet. Ako Ribe ikada dovedu u pitanje svoju ljubav ili lojalnost, Vodolija će verovatno odgovoriti sa: „Ovde sam, zar ne?“ Naravno, ova vrsta odgovora će „poslati Ribu u poplave suza“.

Pored toga, Ribe su veoma orijentisane na partnerstvo i žele da grade život sa svojim partnerom. Oni žele puno ljubavi i pažnje, takođe žele da poznaju svog partnera na veoma dubokom nivou. Iako je Vodolija fiksni znak, što znači da su veoma odani, nisu baš dobri u deljenju svojih osećanja ili pokazivanju naklonosti. Zbog toga imaju reputaciju da su prilično hladni. Takođe im je potrebno mnogo prostora i vremena nasamo da bi se osećali zadovoljnim u vezi.

Vodolija i Ribe će morati da nađu način da stvore odnos koji im odgovara. Na primer, ako Vodoliji treba prostor ili vreme za sebe, Ribe bi trebalo da iskoriste to vreme da vide prijatelje ili porodicu. Za to će biti potrebno malo strpljenja i mnogo razgovora, ali ako pronađu kompromis, neće imati većih problema.

Da li su Vodolija i Ribe dobar spoj?

Uprkos izazovima koji im se mogu pojaviti, Vodolija i Ribe se dobro slažu. Oni mogu da traju. Vodolije imaju stvarnu izdržljivost u odnosima, iako je njihova ljubav možda malo „drvena“, njihova odanost je čisto zlato. Ribe, s druge strane, vole dugo i duboko. Možda će im trebati neko vreme da ostvare vezu koju oboje žele, ali oni mogu uspeti!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group