Da li su Ovan i Strelac kompatibilni u vezama?

Kada su Ovan i Strelac u vezi, biće to avantura puna zabave, smeha i dobrih provoda.

Oni su dva zrna graška u mahuni koji se zaista razumeju na način na koji niko drugi ne može. Kao vatreni znaci, Ovan i Strelac žive brzim tempom, društveni su i njihovi prijatelji vole da ih imaju u blizini. Oni su spontani, otvoreni i vole da pokušavaju nove stvari. Ali kada početno uzbuđenje nestane, da li ovo dvoje imaju ono što je potrebno da bi veza uspela, ili je njihov plamen predodređen da pregori?

"Ovan i Strelac imaju veliki potencijal da budu odličan spoj“, kaže astrolog Lesli Hejl. „Kao vatreni znakovi, oboje se razumeju i imaju mnogo zajedničkih stvari. Strelčevo Sunce pada u petu kuću ljubavi Ovna, a isto je i sa Ovnom. Peta kuća se takođe odnosi na zadovoljstvo, zabavu i prijatelje, tako da bi ovo dvoje gotovo automatski bili privučeni jedno drugom i odlično se zabavljali u društvu.

Najveća nevolja za ovo partnerstvo je strast koja je neukroćena i neoprezna. Oboje mogu biti neoprezni sa svojim rečima i postupcima i mogu se lako razdvojiti na prvi znak nevolje. Ovaj par bi mogao da nanese mnogo štete jedno drugom i može imati ogromne eksplozivne svađe koje zaista povređuju njihov ponos i vezu. Oni mogu žurno da pohrle u vezu koja bi lako mogla da postane toksična ako ne budu oprezni.

Seksualna kompatibilnost Ovna i Strelca

Seksualno, ovo dvoje su veoma kompatibilni. Oboje imaju aktivnu i dinamičnu energiju koju mogu da donesu svojim seksualnim vezama, i vole začinjene stvari. Vatreni znakovi se lako dosađuju, ali to neće biti problem kada se njih dvoje okupe. Uvek postoji nešto novo za probati, a ovo dvoje su uvek voljni. Vole da su u pokretu, pa je javni seks uvek na listi obaveza za ovaj avanturistički par. Za njih je samo važno da se kreću, inače bi mogli da rizikuju da izgore.

Emocionalna kompatibilnost Ovna i Strelca

Na emotivnom nivou, ova dva horoskopska znaka se takođe dobro dopunjuju. Ovan je hrabar, strastven i pošten, dok je Strelac otvorenog uma, ceni iskrenost i stalno je u potrazi za uzbuđenjem. Ovi kvaliteti će se dobro pomešati, i kao rezultat, ovaj par se obično razume dobro i veruje jedno drugom. Osećaće se kao da su kod kuće kada su zajedno. Strelac je jedan od najvećih ljubitelja slobode u zodijaku. Ako će neko ubediti Strelca da je veza dobra ideja, to će biti Ovan.

Komunikacija Ovna i Strelca

Intelektualno, Ovan i Strelac su brzi mislioci koji se inspirišu idejama koje dolaze niotkuda. Oni mogu da razgovaraju o milion različitih stvari u jednom razgovoru, prelazeći sa jedne teme na drugu, a da se nijedan od partnera ne izgubi ili da se oseća omalovaženo zbog iznenadne promene teme. Međutim, Ovnovi imaju tendenciju da budu više zainteresovani za koncepte koji se odnose na sadašnjost, dok Strelac ima tendenciju da razmišlja o široj slici.

Kada su u pitanju svađe, Ovan će se svađati da bi preneo svoju poentu, dok Strelac teži da odbaci stvari ili da stvari izgledaju nevažne. Ovan može biti frustriran zbog toga što Strelcu izgleda nije stalo, a Strelca može odbiti Ovnova usijana glava.

Kompatibilnost prijateljstva Ovna i Strelca

U pogledu prijateljstva, ovi vatreni znakovi takođe čine kompatibilan par. Ovan i Strelac su optimisti i ovo dvoje ne bi imali problema da se slažu od trenutka kada se sretnu. Prema rečima astrologa „Ovo bi mogao biti neverovatan par za zajedničko putovanje gde će upoznati nove znamenitosti i strane zemlje“. Njihovo prijateljstvo bi se moglo opisati kao zabavno, a njih dvoje će definitivno zajedno upasti u svoje „velike nevolje“.

Najveća potencijalna problematična područja u vezi Ovna i Strelca

Iako čine odličan spoj, oni moraju da budu na istoj strani o tome gde ide njihova veza. Strelac je promenljiv vatreni znak, što znači da su podložni promenljivosti. Strelac je poznat po svojoj ljubavi prema slobodi i želji da ne budu vezani, dok Ovan obično ne žuri da se obaveže, ali nedostatak posvećenosti može postati problem, u zavisnosti od toga koliko posvećenosti Ovan želi. Kao vatreni znaci, oni imaju tendenciju da budu sebični. Ako svoje potrebe stave iznad potreba veze, to će biti izvor mnogih njihovih problema.

Da li su Ovan i Strelac dobar spoj?

Sve u svemu, Ovan i Strelac imaju ono što je potrebno da bi veza trajala. Prema astrolozima, nikada neće dosaditi jedno drugom i uvek će smisliti nešto novo i uzbudljivo. Dobro se podudaraju intelektualno, emocionalno i dobri su u spavaćoj sobi. Šta više možete tražiti?

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group