Horoskop - Ljubavni

Da li se Blizanci slažu sa Strelčevima?

Suprotnosti u Zodijaku imaju tendenciju privlačenja, međutim to ne znači da se ti znaci i najbolje slažu.

U slučaju dva vrlo zabavna i nezavisna znaka, kao što su Blizanci i Strelčevi, može se reći da postoji zanimljiva dinamika sa puno potencijala. U redovima koji slede otkrivamo vam koliko su zapravo kompatibilni Blizanci i Strelčevi, kao jedan vazdušni i jedan vatreni znak.

Čini se da pustolovinama nema kraja kada jedan vedri Blizanac sretne spontanog i avanturistički nastrojenog Strelca. Kao suprotni znaci, oni poput magneta privlače jedno drugo, međutim suprotnim znacima može biti popriličan izazov kretanje u istom pravcu. Ali to nije slučaj i sa Blizancem i Strelcem. Budući da su oba znaka promenljiva, oni su ujedno i vrlo fleksibilni i prilagodljivi, što znači da sa zadovoljstvom prihvataju promene koje se dešavaju. Ovaj par ima mogućnost da uživa u vrtlogu romantičnih putovanja, istražujući sve što im se nađe na putu.

SEKSUALNA KOMPATIBILNOST

Kada je reč o spavaćoj sobi, Blizanci i Strelčevi čine vrlo kompatibilan par. Seksualna energija ovog para je dosta živa i kada su zajedno ne postoji mogućnost da im bude dosadno. Energični tragači za uzbuđenjem, oni su skloni isprobavanju novih poza, kako bi doživeli jedinstveno iskustvo. Njihov otvoren um im omogućava da sve probaju makar jednom i da nikad ne osuđuju partnera zbog njegovih sklonosti.

EMOCIONALNA KOMPATIBILNOST

Emocionalno, može se reći da Blizanci i Strelčevi vrlo dobro sarađuju poput dobro uigranih poslovnih partnera. I jednom i drugom je potreban prostor u vezi, što znači da niko neće imati potrebu da guši ovog drugog, jer ne želi sam to da iskusi. Takođe pored prostora Blizanci i Strelčevi su spremni da jedni drugima daju i dovoljno vremena za sve stvari koje su njima lično važne. Ovo međusobno razumevanje je ono koje im može omogućiti da stvore jaku i stabilnu vezu.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group