Horoskop - Ljubavni

Da li se Blizanci slažu sa Škorpijama?

Nije naročita tajna da su i Blizanci i Škorpije oni koji imaju reputaciju najizazovnijih znakova u Zodijaku.

Oba znaka su neodoljiva na svoj način ali i krajnje neshvaćena. Samim tim nisu svi u stanju da se nose sa dramom i intenzitetom koji obično dolaze uz veze sa bilo kojim od ova dva znaka. Međutim šta se dešava kada sastavite ova dva najveća pokretača problema u vezama?

Blizanci su od Škorpije udaljeni 5 znakova, što sa astrološkog aspekta znači da će imati poteškoća sa međusobnim povezvanjem. Iako se među njima može javiti uzbudljiva hemija, veza između ova dva znaka neće biti naročito stabilna. Štaviše kretaće se od ekstremno zanimljivih do krajnje dosadnih trenutaka. Pored toga Blizanci i Škorpije su nekompatibilni svojim elementom i modalitetom, odnosno načinom na koji se izražavaju i kreću kroz život.

Blizanci su promenljivi što znači da su prilagodljivi, logični i skloni različitim shvatanjima iste stvari. Škorpija je s druge strane izrazit fiksni znak, što znači da je vrlo emotivan, koncentrisan, intuitivan i tvrdoglav. Iako ne znači da je veza između ova dva znaka osuđena na propast, u nju je potrebno stalno ulaganje i trud.

SEKSUALNA KOMPATIBILNOST

Blizanci i Škorpije seksualno postižu najbolje ocene. Ova dva znaka nam pokazuju da je hemijska privlačnost stvarna. Blizanci koji imaju svojih više strana, mogu delovati vrlo intrigantno jednoj senzualnoj Škorpiji. Ona će hteti da otkrije ko je Blizanac ustvari. Misteriozna privlačnost Škorpije je ona koja će zagolicati maštu jednog radoznalog Blizanca.

EMOCIONALNA KOMPATIBILNOST

Ovo je poručje koje može biti problematično za par koji čine Blizanci i Škorpija. Oni se na emocionalnom nivou poprilično razlikuju. Škorpija je ona koja verno doživljava sve što se oko i u njoj zbiva i ima potrebu da kopa do dubokih emocija. S druge strane Blizanac je onaj koji ima intelektualniji pristup ovoj sferi. Iako ga zanima da sazna šta prema nekom oseća, Blizanac obično ne odvaja posebno vreme za tumačenje svojih osećanja.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group