Horoskop - Ljubavni

Da li se Blizanci slažu sa jednom Vodolijom?

Blizanci su oni koje bije glas osoba koje često menjaju mišljenje i koje ne drži jedno mesto.

Bilo to tačno ili ne (jer sve je zapravo stvar ličnog suda), susret sa pravom osobom može navesti Blizanca da poželi da se skrasi i smiri. Kada prvi put sretne hladnu i visoko inteligentnu Vodoliju, Blizanac će znati da je pronašao svoju drugu polovinu. Međutim da li će se i Vodolija tako osećati?

Vaza između Blizanca i Vodolije je ona zasnovana na intelektualnoj povezanosti, slobodi i zabavi. Blizancima kojima sve lako dosadi, prijaće mentalna stimulacija i neuobičajeno ponašanje jedne Vodolije. S druge strane, ono za čim Vodolija traga je partner sa mnoštvom novih ideja i planova koji će je navesti na razmišljanje. Veza između ove dve duše ima tendenciju da bude zabavna i nepredvidljiva.

SEKSULANA KOMPATIBILNOST

Kada je seks u pitanju, ni jedan od ova dva znaka se posebno ne ističe po senzualnosti i strasti u krevetu. Međutim, oba znaka vole seks i zaista znaju da uživaju u njemu, posmatrajući ga kao zabavno iskustvo. Budući da je reč o dva vazdušna znaka, njihov verbalni odnos je najčešće onaj koji ih vodi ka spavaćoj sobi. Vrlo jednostavno uz par veštih reči oni su u stanju da uzbude jedno drugo. Dok je Vodolija ona koja je progresivnija i sklonija isprobavanju novih stvari, Blizanci su oni koji će sve uraditi makar jednom, iako pripadaju stidljivim osobama u krevetu.

EMOCIONALNA KOMPATIBILNOST

Generalno gledano vazdušni znaci nisu naročito poznati po svojoj emotivnoj strani. Kada ih posmatrate pojedinačno, vrlo lako možete da steknete utisak da oni nisu materijal za dugotrajnu vezu. Vodolija je ona koja uvek traži slobodu i može vrlo lako da napusti vezu u kojoj se oseća sputano. Blizancima s druge strane nedostaje doslednost, pa i ako iskreno uživaju u društvu partnera njihova osećanja se stalno menjaju. Zbog ove osobine se smatraju igračima među znacima Zodijaka. Nedostatak emocionalne veze je onaj koji može narušiti temelje ovog odnosa.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group