Horoskop - Ljubavni

Da li se Blizanci slažu sa Jarčevima?

Zabavni i društveni Blizanci naspram vrlo ozbiljnih i strogih Jarčeva deluju kao uplašena deca.

Ovaj par posmatrano sa strane deluje vrlo neusklađeno pri čemu je nemoguće ne zapitati se šta je uopšte privuklo ovo dvoje. Blizanci su razigrani, maštoviti i vrlo nestašni. S druge strane zodijačkom morskom kozom vlada Saturn planeta ograničenja i razgraničenja, teškog rada i odgovornosti. Samim tim ovo dvoje baš i ne deluju kao par koji ima izgleda sa stvori ozbiljnu vezu. Međutim, istina je daleko od toga. Prema rečima astrologa oni imaju ono što je potrebno da bi bili jedan od najmoćnijih parova.

Blizanci i Jarčevi ne čine tehnički kompatibilan par zbog svojih suštinskih razlika. Sa astrološkog stanovišta oni imaju različite modalitete i nekompatibilne elemente. Modalitet nam govori kako se osoba izražava u životu a element objašnjava njenu perspektivu. Dok je Blizanac promenjiv vazdušni znak, Jarac je kardinalni zemljani, što ne može biti udaljenije jedno od drugog. Dok su zemljani znaci praktični mislioci, vazdušnu su oni koji se služe logikom. Pa opet imaju nešto zajeničko - ni jedan od ova dva znaka ne voli da bude previše emotivan. U suštini iako su "matematički nekompatibilni" oni se definitivno razumeju.

Blizanci su oni koje vrlo privlače zanimljivi ljudi. U tom smislu dobar smisao za humor jednog Jarca i njegova auteničnost su oni koje će Blizancu delovati vrlo privlačno. Jarca takođe izuzetno privlači način na koji Blizanac razmišlja. On je impresioniran sposobnošću Blizanca da govori o širem spektru tema u isto vreme. U principu ovo je par koji se može složiti da se jednostavno njihova mišljenja ne podudaraju uvek, bez potrebe za diskusijom i svađom.

SEKSULANA KOMPATIBILNOST

Blizanci su skloni eksperimentisanju i brzini kada je seks u pitanju. Takođe im je potrebna izvesna raznolikost da bi ostali zainteresovani. S druge strane Jarac je vrlo senzualan i voli da preuzme kontrolu u spavaćoj sobi. Ova odlika je nešto što će se definitivno svideti jednom znatiželjnom Blizancu.

EMOCIONALNA KOMPATIBILNOST

Na poseban način ovo dvoje nalaze zajednički jezik u vezi jer nisu previše ni osetljivi a ni emotivni. Jarčevi su previše praktični i ne dozvoljavaju lako emocijama da ih preplave. S druge strane Blizanci su oni koji nemaju običaj da se bave svojim dubokim osećanjima. Kako im izražavanje osećanja nije jača strana, oni će se složiti da za preteranim gestovima nema potrebe, dokle god je prisutno poštovanje.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group