Da li se Blizanci dobro slažu sa Ribama?

Blizanci i Ribe predstavljaju onaj par koji na prvi pogled nema ni malo smisla.

Uzmite za primer Blizanca koji je otvoren ka ljudima, energičan, glasan i Ribe koje su poprilično stidljive, osetljive i smirene, govoto da ih je nemoguće povezati. Kada je ljubav u pitanju Ribe su romantičari koji veruju u ideju srodnih duša i u to da za svakog od nas negde tamo postoji neko ko nam je suđen. S druge strane Blizancima je koncept srodnih duša apsolutno – nelogičan. Pa opet, uprkos očiglednim razlikama, veza između Blizanca i Ribe može da bude uspešna. Neće doduše biti lako pomiriti sve razlike u ovaj vezi, ali gde postoji volja ima i šansi za uspehom.

Blizancima je potrebno mnogo lične slobode i prostora, i oni nikad ne žele da budu previše emocionalno zavisni od nekog, što znači da će uvek gajiti vlastite interese van veze. Za razliku od njih Ribe su one koje svom partneru žele da poklone bezgraničnu ljubav i apsolutno se stope sa njim. Dobra vest u celoj priči je ta da su oba ova znaka promenjiva, što znači da se mogu sa lakoćom prilagoditi svom partneru. Ova sličnost im može pomoći da premoste razlike koje stoje između njih.

SEKSUALNA KOMPATIBILNOST

Kada je seks u pitanju Blizanci i Ribe imaju vrlo različit ukus i ideje o tome šta treba da se dešava u spavaćoj sobi. Blizanci su oni koji žude za raznolikošću u krevetu i očekuju razigranost i smeh, sa mnoštvom različitih položaja. S druge strane Ribe su strastveni romantičari koji vole da im se partner udvara i da ih zavodi. One će želeti nežne dodire i senzualan seks, pun pažnje i naklonosti. Dok Blizanci na seks gledaju kao na dobru zabavu, Ribe su one koje putem intimnosti traže način da se povežu sa voljenom osobom.

EMOCINALNA KOMPATIBILNOST

Gledano sa emotivne strane, Blizanci i Ribe bi mogli imati najviše problema. Brz jezik jednog Blizanca lako bi mogao da povredi nežna osećanja jedne Ribe. Dok Blizanac bude pokušavao da objasni svoje postupke, vrlo lako može poljuljati i ovako nestabilnu vezu. Brojne drame su moguće između ova dva znaka, jer su Ribe one koje razmišljaju srcem i dušom, a Blizanac je onaj koji se vodi logikom. Uopšteno gledano Blizanci i Ribe se smatraju nekompatibilnim znacima.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group