Horoskop - Ljubavni

Da li Ovan dobar izbor za partnera jednom Raku?

Vatra i voda su dve prirodne suprotnosti, tako da je sasvim logično pomisliti da se Ovan i Rak ne bi dobro slagali u ljubavnoj vezi.

Ovan je taj koji se spontan, avanturistički nastrojen i vođen svojim ambicijama i željama, dok je Rak onaj koji je vrlo emotivan i uvek okrenut ka porodici i domu. Toliko razlike među njima, pa opet čini se da Rak i Ovan mogu da pronađu zajednički jezik u ljubavi. U redovima koji slede otkrićemo vam zašto se oni smatraju vrlo kompatibilnim.

Zapravo samo naizgled deluje kao da su ova dva znaka usmerena ka različitim ciljevima. Međutim oni se razumeju na vrlo dubokom nivou i kada su zajedno isijavaju moćnom energijom. Na točku Zodijaka ova dva znaka čine ugao koji stvara napetost i forsira akciju. I Ovan i Rak su kardinalni znaci, što znači da su pokretači akcije, i uprkos razlikama koje ih dele, ono što ih spaja je želja za – delovanjem.

Seksualna napetost između Raka i Ovna je i više nego opipljiva. Kada su jedno kraj drugog ona se može seći nožem, a njima je pri tom vrlo teško da sakriju svoju želju. Zapravo to je i logično jer Ovan koji je "vruć" i Rak koji je "mokar" čine savršen duo u krevetu. Senzualna pojava Ovna ima neverovatnu moć u sebi da sruši zidove koje oko sebe podiže emotivni Rak. Kada Rak spozna njegovu nameru i primeti njegovu istrajnost da osvoji njegovo srce, on će mu ga pružiti na dlanu.

Na samom početku veze biće veliki izazov za ove dve duše da stvore stabilnu vezu. Rakovi su oni koji lako dolaze u kontakt sa svojim osećanjima i imaju razumevanja da druge, dok su Ovnovi oni koje bismo mogli nazvati poprilično – drvenim. Međutim stvar je zapravo u tome što je Ovnu samo potreban neko, neko poput Raka da mu omogući da izrazi svoja osećanja. Drugim rečina Rak će Ovna naučiti kako da pokaže ono što oseća i veza među njima zaista može da bude dugoročna.

Ž.J.

Izvor: Bustle

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group