Horoskop - Ljubavni

Da li je Ovan kompatibilan sa Vodolijom u ljubavi?

Ako neko može da rastopi ledeno srce jedne Vodolije onda je to definitivno Ovan.

Ova dva znaka su jedinstvena po tome da mogu da nađu razumevanje za hirovite ispade voljene osobe. Takođe Ovnu neće padati teško ispunjavanje nezamislivih želja jedne vragolaste Vodolije. Impulsivan i vrlo inteligentan Ovan će u tome videti izazov kom će vrlo odvažno pristupiti. I mada gledano površinski njih dvoje ne deluju kao skladan par, zapravo su vrlo kompatibilni.

Uprkos svojim razlikama, oni dele i mnoge sličnosti. Spoj vatrenog i vazdušnog znaka je vrlo interesantna kombinacija koja donosi mnogo toga uzbudljivog. Kada su zajedno Ovan i Vodolija će se uvek dobro zabavljati bez i jednog trenutka dosade. Uz Ovnovu inicijativu i kreativnu viziju jedne Vodolije njih dvoje su poprilično nezaustavljivi. Iako vide svet na dva potpuno različita načina, uz uzajamno poštovanje mogu da izgrade vrlo stabilnu vezu.

Intelektualno, Ovan i Vodolija se odlično podudaraju. Ovan će zahvaljujući Vodoliji otkriti granice svoje mašte i spoznati da je sasvim suludo hodati pravolinijski kada ima toliko neistraženih krivina. Vodolija će inspirisati Ovna svojim humorom, šalama i zanimljivim temama za razgovor, pokazujući mu svet izvan klasičnog u kom inače živi.

Kada su ljubav i seks u pitanju, između ove dve duše je prisutna neverovatna hemija. Njihov seksualni život je tema vredna šuškanja. Ovan je vrlo uporan i daće sve od sebe da Vodoliju učini zadovoljnom, dok će mu ona uzvratiti svojom toplotom i nežnošću koje Ovnu nisu svojstvene ali za kojima čezne.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group