5 horoskopskih znakova koji će ovog proleća pronaći ljubav

Ko će se sresti sa srodnom dušom u narednim mesecima? I kako ne propustiti svoju šansu za srećnu romantičnu vezu?

Zahvaljujući Jupiteru cela 2022. godina će biti ispunjena romantikom, iskrama ljubavi i najlepšim osečanjima.

Venera je krajem januara izašla iz retrogradnog kretanja i započela direktan hod, otvarajući tako put svemu što je vezano za ljubav, veze i porodicu. Oni koji su u dugim vezama mogu se odlučiti na sledeći važan korak i stupiti u brak, dok će se nove veze razvijati skladno, a porodice će pronaći nova zajednička interesovanja.

Vaga, Vodolija, Blizanci - „uključite“ ozbiljan pristup ljubavi i odnosima. Ne podležite laganom povetarcu prolaznog flertovanja ili uraganu strasti, već razmišljajte, kalkulišite, analizirajte, da do kraja godine ne ostanete sa slomljenim srcem i velikim računom iz apoteke za antidepresive.

Ribe, Rakovi, Škorpije - doživećete pravi procvat u ljubavnim odnosima. Vreme je da zatvorite vrata starim vezama! Probijte u novi društveni krug potpuno naoružani, tamo vas čekaju prijatna poznanstva.

Lav, Ovan, Strelac - vaše vreme je od aprila do septembra. Kada drugi znaci zodijaka započnu period letnjih odmora, vi ćete zablistati.

Devica, Jarac, Bik - manje kalkulišite i više uživajte.

Ali ko su ti srećnici koji će ovog proleća upoznati svoju ljubav? Otkrijte u galeriji fotografija!

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group