3 horoskopska znaka koji ne vole da etiketiraju svoje veze

Ne postoji ništa gore od činjenice da ste se zaljubili u nekog ko vaš odnos odbija da ozvaniči i time podigne na viši nivo.

Nezavisno od toga da li ste par nekoliko meseci ili se vaša veza približava prvoj godišnjici, vaši pokušaji da etiketirate odnos sa ova 3 znaka u Zodijaku, mogu biti zaista teški, pa čak i često nemogući. U pitanju su Blizanci, Vage i Vodolije.

Ovi znakovi su poznati po tome što se teško odlučuju za ozvaničenje veze, ali ne treba gubiti nadu. Dobra vest za sve vas koji ste zaljubljeni u jednog Blizanca, Vagu ili Vodoliju je ta da strpljenje u ovom slučaju donosi pobedu. Iako ovim znakovima treba izvesno vreme da -razvežu- svoja osećanja, jednom kada se to desi, mogu da vole do kraja života, bezgranično.

BLIZANCI

Blizanci su poznati po svojoj paradoksalnoj prirodi. Budući da često u njima samima dolazi do unutrašnjeg konflikta, njima je veoma teško da donesu konačan sud i odluku. Nije neuobičajeno da Blizanci istovremeno čeznu za apsolutnom slobodom sa jedne strane, dok sa druge teže ka tome da budu u skladnoj vezi potpuno predani partneru. Upravo iz tog razloga može se dešavati da Blizanac okleva da ozvaniči svoju vezu. Nakon što Blizanac dovoljno upozna svoju voljenu osobu, njenu porodicu i prijatelje, te je uvrsti u svoj krug bitnih ljudi, voljan je da vam se u potpunosti preda.

VAGE

Po prirodi su Vage osobe koje ne vole sukobe i učiniće sve da ih izbegnu. Iz tog razloga Vage nisu baš otvorene što se njihovih osećanja tiče. Ali kada se iskreno zaljube, zaljube se najdublje moguće. S toga ako od Vage tražite da ozvaniči vašu vezu a nije u potpunosti zaljubljena, to je nemogući podvig. Vage vrlo često sa sobom nose iskustva iz prošlih veza kada su se prerano otvarale prema partnerima i bile povređene, što je još jedan od razloga zbog kojih im je to u kasnijem dobu problematično. Iskusnije Vage će uvek držati distancu dok se ne uvere da ste vredni njihovih osećanja.

VODOLIJA

Ovaj znak ima mnogo kvaliteta, ali otvoreno iskazivanje osećanja i ozvaničavanje veze im nije svojstveno. Ranjivost je osobina koju mnoge Vodolije vešto izbegavaju. Nije retkost da Vodolije imaju visoke standarde po pitanju izbora partnera, te im je to problem kada pokušavaju idealizovanu i stvarnu sliku da spoje u jednu. Najbolji način da pridobijete Vodoliju jeste da joj otvoreno kažete šta osećate prema njoj.

Ž.J.

Izvor: Elite Daily

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group