3 horoskopska znaka koji uvek unište svoje veze

Ponekad iako osećamo da smo sve uradili ispravno, dođe do kraja u ljubavnoj vezi.

Često smo u tom periodu u situaciji konfuzije i ne možemo da shvatimo šta je pošlo naopako. Ali, izgleda da nismo uvek mi krivi. Sledeća 3 horoskopska znaka pod uticajem zvezda stalno uništavaju svoje veze...

Bik

Žene Bikovi sebe smatraju jakim, samosvesnim i ambicioznim ženama, ali muškarci ih uvek doživljavaju kao žene koje su najsrećnije kada su same. One nesumnjivo privlače svojim šarmom i otvorenosti uma, ali oni koji su sa njima u vezi stalno prolaze testove i ove žene često postavljaju izazove muškarcima. Bikovi često osećaju kao da su u nekoj vrsti konkurencije, jer je njihova priroda takva da dokažu da mogu da rade sve bolje i brže, tako da se njihovi partneri osećaju kao da su u njihovoj senci. Bikovi su slatki na prvi pogled, ali kako vreme prolazi, žena Bik počinje da nervira svoje partnere. Na taj način ona često uništi vezu jer želi da sebe predstavi kao dominantnog partnera.

Devica

Device su pametne, zanimljive i duhovite, ali to nije dovoljno da zadrže pored sebe one koje žele. Prvo se pretvaraju u kraljicu koja živi na vrhu ledenog brega i potpuno su uzdržane u pokazivanju svojih emocija. Ali,u trenutku kada se partner navikne na ovakvo ponašanje, one se pretvaraju u nesigurne emocionalne devojke. Device znaju i vole da pošalju i 100 poruka dnevno svom partneru, a kada se on javi, ponašaju se kao petogodišnje devojčice. Na svojim sastancima skaču na svog partnera kao da se vraća iz rata, izgleda kao su prošle 3 godine od kada ga je poslednji put videla, a u stvarnosti je prošlo jedva 16 sati od poslednjeg sastanka. To je to opsednutost, koja mnogim muškarcima smeta.

Vodolija

Vodolije su zanimljivi i oni obični svakodnevni ljudi koji se mogu naći svuda. Zato oni imaju tendenciju da izaberu osobu sa manama i emocionalno nedostupnu. Oni to vide kao svoj mali eksperiment čiji je cilj popravljanje i lepljenje slomljenih delova. Vodolije ne shvataju da svojim zadatkom - menjanjem svojih partnera, samim tim postaju slomljeni, kao i njihov partner nakon što ih napusti. Oni vide ovaj postupak kao nezahvalnost za ceo njihov trud. Razmotrite da li vas je ikada neko pitao da mu pomognete ili ste vi sami to hteli? Umesto što se trudite toliko da promenite druge, pokušajte da postanete bolji i promenite sebe.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group