Tri saveta i trika kako bi vaš parfem trajao duže

Ako bismo žene morali da podelimo u kategorije prema njihovom parfemu, onda bismo to verovatno uradili ovako: one koje celog života nose jedan parfem i one koje žele da mirišu drugačije svakog godišnjeg doba ili čak svaki dan.

Kojoj god kategoriji da pripadate, svakako želite da vaš parfem traje dugo i da ne "nestane" nakon nekog vremena. Neki parfemi su postojanijih od drugih i traju prilično dugo, dok je nekim parfemima potrebna mala "pomoć" kako bi duže ostavljali svoj mirisni trag.

Prvo vam moramo reći da voćni i cvetni parfemi traju kraće od drvenih i začinskih, pa ako želite parfem koji je postojan, odaberite parfem iz druge kategorije. Međutim, ako više volite parfeme sa voćnim i cvetnim notama, bilo bi dobro da ih nanesete na delove tela gde postoji puls (unutar zglobova i na bočnim stranama vrata), ali i na mestima kao što su pupak i unutrašnja strana kolena.

Savet koji će vam svakako pomoći je da nabavite odgovarajuću kremu za telo koja uglavnom prati parfem i da ih nosite zajedno za veći intenzitet i trajanje.

Jednako važno je da čuvate svoje parfeme na tamnom i hladnom mestu i uvek dobro zatvorite poklopce, jer vazduh može promeniti njihov sastav, a samim tim i trajanje i intenzitet mirisa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group