Mirisi koji čuvaju uspomene - TTA The Moment

Dok si žurno koračala ulicom, zastala si, jer si doživela „fleš“ – osetila si miris omiljenog parfema, koji te je momentalno teleportovao u prošlost. Da, to je taj poznati déjà-vu, koji u sebi krije toliko lepih uspomena. Prvi izlazak, topli zagrljaj, nežni poljubac i držanje za ruke do svitanja – scene koje se ne zaboravljaju lako, a duboko su povezane za mirise i trenutke koje pamtimo...

Neverovatno je kako mirisi mogu da te vrate u vreme kada si doživela nešto dragoceno, iznova te podsećajući na ključne momente ili osobe koje si srela u svom životu. Izuzev konkretnih scena, poznatih lica i emocija koje si doživela u prošlosti, duboko su ti se urezali i mirisi parfema koje si tada osetila i na čije tonove i note tvoje srce zaigra svaki put.

Objašnjenje za ovaj fenomen nije jednostavan, ali tajna leži u povezanosti mirisa sa najjačim emocijama koje smo doživljavali u prošlosti, koje doživaljamo sada, i onih koji nas čekaju u budućnosti. To su posebne emocije zbog kojih smo spremni da pokrenemo svet, učinimo nemoguće, samo da bismo stigli do zacrtanog cilja, osetili leptiriće u stomaku i žmarce na svojoj koži. To su oni retki, ali važni trenuci, koji nas podsećaju zašto je važno živeti, radovati se, voleti - svakog dana, sata, minuta, sekunde! Momenat možda ne zvuči kao moćna vremenska jedinica, ali u njemu je sadržana esencija života - najiskrenije osećanje duše.

TTA The Moment, parfem za nju

Inspirisan upravo tom jedinstvenom snagom mirisa, uspomena i emocija, nastao je The Moment, parfem iz čuvene kolekcije Today Tomorrow Always, koja nikada do sada nije izneverila naša očekivanja. Naprotiv, ovoga puta idemo korak dalje... ali u prošlost! U želji da ove hladnije dane ispunimo samo najdražim uspomenama, predstavljamo vam parfem sa bezvremenskim sastojcima, koji čuvaju samo najlepša sećanja. To je parfem koji neće narušavati imidž jake i uspešne poslovne žene, ili mlade i energične devojke sa stilom, ali će rado zagolicati vaš život romantikom i to u vidu neroli cveta, koji čini glavnu notu ovog neverovatnog parfema.

Ko još može da odoli mirisnoj noti cveta narandže, posebno kada dolazi u kombinaciji sa zavodljivim magnolijama i dugotrajnom esencijom ambre? Uostalom, priseti se i sama – koliko si samo komplimenata dobijala svaki put kada si na sebi imala aromu citrusa.

TTA The Moment, toaletna voda za njega

Iste emocije su se probudile i kod njega, one bajkovite večeri kada si prvi put obukla svoju zlatnu haljinu i zaplesala sa njim proslavljajući još jedan zalazak sunca. Njegova elegancija, upotpunjena notom nerolija, lavande i tople kedrovine, savršeno se stopila sa tvojim zagonetnim osmehom, koji je značio samo jedno: „Pleši sa mnom do zore...“

Ples je omogućio da san postane java, a momenat – cela večnost. Po prvi put u svom životu osetila si nešto tako intenzivno, jako, opojno, a opet tako razoružavajuće. I nije važno gde ćeš se naći sledećeg trenutka, važno je samo da je taj trenutak, od danas, zaključan u tvom srcu. Sve dok ga neki povetarac ponovo ne donese tebi, kako bi te podsetio da su danas i sutra neraskidivi deo momenta, koji traje zauvek.

Zato, izaberi miris koji čuva tvoje najdraže trenutke!

Parfem za nju - dostupan je i u setu sa losionom za telo, mini mirisom i ukrasnom kesom, po ceni od 2.690 din, a toaletna voda za njega – dostupna je i u setu sa kupkom za kosu i telo i ukrasnom kesom, po ceni od 2.390 din.

TTA The Moment kolekcija dostupna je od 1. novembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, a možete ih poručiti online i stići će direktno na vašu adresu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group