Želiš da podmladiš kožu? Imamo rešenje!

Prvi rezultati već nakon 7 dana uz napredni serum sa protinolom™

Ne možete vratiti sat unazad, ali zato možete učiniti da vreme radi za vas! Kada je u pitanju lepota, ne postoji jači saveznik koji će vam pomoći da postanete bolja i blistavija verzija sebe, od vaše kože. Koža je kao platno koje svakodnevno oslikavate omiljenom šminkom, sa namerom da istaknete ono najlepše kod vas, a upravo zbog toga zaslužuje vašu pažnju, brigu i vrhunsku negu.

Poslednjih godina se „prirodni sjaj“ često naglašava kao simbol zdrave kože, a nedostatak sna, stres, godine i nepravilna ishrana, kao glavni uzročnici lošeg izgleda kože. Većina stručnjaka će vam potvrditi da se odlično stanje kože ne dešava nakon samo jednog pokušaja, kao što se ni sjajno telo i dobra forma ne postižu nakon jednog odlaska u teretanu. Zato će vas obradovati vest, da postoje inovacije koje će sprečiti da vaša koža izgleda dosadno i umorno, i da za samo 7 dana možete videti prve rezultate ukoliko želite da podmladite svoje lice, u kućnim uslovima!

Da li je moguće videti prve anti-aging rezultate već nakon 7 dana?

Sa dvostrukim pojačavanjem kolagena, jeste!

Kompanija Avon je poznata po inovacijama u beauty industriji, a u svoju dobro poznatu skin-care kolekciju Anew je prošle godine uvrstila i Anew Renewal Power serum obogaćen višestruko nagrađivanim Protinolom™. U pitanju je moćni preparat koji, zahvaljujući pojačivaču kolagena - Protinol™, stimuliše proizvodnju čak dva tipa ovog proteina u vašoj koži:

  • Tip 3, koji stvara elastičan „okvir“ kože, i 
  • Tip 1, koji povezuje taj isti okvir i tako srazmerno povećava njihov nivo,

Serum takođe sadrži i niacinamid, poznatiji kao vitamin B3, koji pospešuje obnavljanje ćelija, a kombinacija svega ovoga daje odlične rezultate u borbi protiv bora, što omogućava prve rezultate anti-aging transformacije kože za samo sedam dana!

Upravo tu leži tajna uspeha Anew Renewal Power seruma, koji zahvaljujući Protinolu™ uspeva da postigne optimalni odnos i obezbedi vašem licu jaču i zdraviju funkciju kože. Radi se o jedinstvenoj kombinaciji aminokiselina koje pomažu da se postigne ravnoteža kolagena 1 i 3, slična onoj koja se nalazi u koži bebe. Ukoliko tome dodamo i niacinamid, odnosno čuveni vitamin B3, dobijamo serum koji pospešuje obnavljanje ćelija, pomaže u izglađivanju kože, umanjuje linije i nesavršenosti, a istovremeno utiče na jačanje prirodne zaštitne barijere kože.

Revolucionarni Protinol™ nedavno je osvojio i srebrnu Edison nagradu u kategoriji Napredna nega kože, na prestižnom internacionalnom takmičenju na kom se ističu inovativna otkrića u različitim industrijama i kategorijama širom sveta.

Iz našeg ugla - Anew Renewal Power serum

Još uvek vam sve ovo zvuči previše dobro da bi bilo istinito? I nama je, sve dok nismo dobili priliku da testiramo serum i uverimo se u njegova neverovatna svojstva. Predlažemo vam da na početku tretmana uradite isto što i mi – slikate svoje lice i pratite promene u toku dve nedelje. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni rezultatima! Ono što nas je posebno obradovalo jeste njegova glatka i nežna tekstura koja, za razliku od većine sličnih proizvoda, ne ostavlja utisak lepljive kože već deluje neverovatno prozirno i lagano. Ovo će vam omogućiti da serum lepo rasporedite svuda po licu, ali i vratu, s obzirom da i ovaj deo tela zahteva anti-aging transformaciju, na koju tako često zaboravljamo. Ono što je bitno napomenuti jeste da serum morate nanositi svakog jutra i večeri na čistu kožu, i kombinovati ga zajedno sa dnevnom i noćnom Anew kremom protiv bora. Već nakon 14 dana i sami ćete primetiti da vaša koža dobija onaj zdravi sjaj i svetlucavost koja će u drugi plan baciti sve nesavršenosti na vašem licu. Ukoliko bismo morali da izdvojimo samo jednu stavku koja nas je oduševila, to bi nesumnjivo bila elastičnost, odnosno gipkost kože – tolika, da ćete poželeti sami sebe da uštinete za obraze kako biste se uverili da ne sanjate!

Ovaj dvostruki pojačivač kolagena sadržan u novom Anew Renewal Power serumu je zaista opravdao sva naša očekivanja. Dobra vest je da se i vi možete uveriti u njegovo magično dejstvo već danas, i to bez obzira na starosnu dob ili tip kože i tena. Nama je drago što smo se upisali u knjigu zadovoljnih korisnica** koje su primetile izuzetne rezultate tokom kliničkog istraživanja i svoju kožu dovele do savršenstva.

Novcem ne možete kupiti sreću, ali zato možete kupiti kvalitetan proizvod za negu kože, a zdrava koža je ionako pola sreće, zar ne? Ovog leta, po ceni od samo 1590,oo dinara. Anew Renewal Power serum vraća sjaj i blistavost vašoj koži, a vašem licu daruje osmeh i optimizam. Ne propustite!

Anew Renewal Power serum možete poručiti online i stići će direktno na vašu adresu!

Svi Avon proizvodi dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

100% žena je primetilo rezultate tokom kliničkog istraživanja**

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group