Vreme je da osvežite vaše lice vitaminom C!

Nakon što ste uživali u svim čarima praznične euforije i provoda, koža vašeg lica traži osveženje i negu, koje samo jedna krema može pružiti...

Svaki dobar provod zahteva detaljne pripreme u vidu odabira savršenog stajlinga, frizure koja će omogućiti da izgledate kao holivudska diva i naravno – gomilu teške šminke koja će upotpuniti izgled za pamćenje. Možda ste i vi iskusile one dane kada su žurba, slavlje i ostali užici ostavili tragove na vašoj koži. U trenucima kada se vraćamo svakodnevnim rutinama nakon praznične euforije, potreban vam je moćan saveznik koji će vam omogućiti da i dalje zadržite lep i blistav izgled.

Zamislite hladna zimska jutra, uz blistav pogled koji odiše vitalnošću. To je ono što Anew Radiance krema unosi u vašu svakodnevicu. Osveženje koje traje - nega koja se pamti! Ova krema je savršen poklon za svaku ženu koja želi da izgleda zdravo i da se oseća sjajno, bez obzira na izazove svakodnevnog života.

Savršeno formulisana sa kompleksom vitamina C i antioksidanata, Anew Radiance krema precizno cilja na područje oko očiju, preciznije - podočnjake, pružajući instant osveženje vašem licu. Tamni kolutovi, koje svaka od nas poznaje nakon noći provedenih u provodu ili stresnog perioda, postaju stvar prošlosti. Već pri prvom nanošenju osetićete trenutno osveženje, a nakon samo nedelju dana korišćenja primetićete kako vaše oči blistaju, oslobođene od tereta umora.

Anew Radiance krema ne samo da posvetljuje područje oko očiju, već pruža i dugotrajnu negu. Svi mi dobro znamo da zimski period može biti izazovan za našu kožu, ali ova krema je poput hidratantne oaze koja hrani i revitalizuje kožu. Sada, svaki pogled u ogledalo postaje podsećanje na sjajne trenutke praznika, bez griže savesti, čak i kada se vratimo svakodnevnoj rutini. Posmatrajte to kao trenutni spa tretman za vaše umorno lice koje je moralo da se suoči sa brojnim izazovima u prazničnoj sezoni.

Prava čarolija nastaje kada se udruži dvojac, Anew Radiance krema i Radiance Maximising serum, jer zajedno stvaraju neodoljiv sjaj i neguju vašu kožu do savršenstva. Već nakon prvog nanošenja ovog magičnog dua, primetićete da vaše lice blista, a pogled u ogledalo biće podsećanje na najlepše trenutke koji su označili ulazak u novu godinu.

Neka svežina na vašem licu potraje! Možete slobodno nastaviti da koračate sa velikim samopouzdanjem i osmehom, svesne činjenice da je vaša koža upravo otkrila tajno oružje protiv umora. Vaše lice će blistati uz Anew Radiance kremu i Aneww Radiance Maximising serum, koja je vaša nova formula za sjajan ten i besprekoran izgled!Oba proizvoda možete pronaći u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, a ukoliko ih poručite onlajn, stižu vam direktno na vašu adresu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group