TikTok beauty trik - DIY piling koji obećava punije usne

Koliko je bezbedan za usne?

Često saznajemo za razne beauty i makeup savete preko TikTok-a, nove društvene mreže, ili na drugi način, „karantinske društvene mreže“, koja je postala omiljena G generaciji.

Ponekad veoma korisni i praktični, ponekad sumnjivi...jedino je sigurno, ovi trikovi odmah postaju viralni dok ih hiljade beauty zavisnika širom sveta isprobavaju.

Još jedan takav trik je nedavno objavljen i on će učiniti da vaše usne izgledaju sočnije bez pribegavanja filerima i drugoj plastici. Ovog puta, Britani Miler, TikTokerka sa skoro 140.000 pratilaca, postavila je sopstveni trik za punije usne i ne radi se o šminkanju.

Tačnije, radi se o pilingu za usne „uradi sam“ koji pravi kod kuće i nanosi ga na usne nežno četkicom za zube. Sastojci koje koristi za ovaj piling su cimet, šećer i kokosovo ili maslinovo ulje. Ona je sve sastojke pomešala, nanela na usne i ostavila da deluje dva minuta. Kada je uklonila piling peškirom ili maramicom, ona je ustanovila da su joj usne sočnije i malo nadražene/crvene. To je zato što cimet na neki način iritira usne, izvlačeći na površinu krv koja ih čini crvenim i punijim.

@brittanyhm

My favourite lip plumping hack yet😳🤫👄

♬ original sound - Brittany Miller

Da li je ovaj trik opasan?

Rekli bismo da nije, osim ako niste alergični na cimet, u kom slučaju očigledno ne bi trebalo da sledite gore navedeno. Cimet u ovom slučaju deluje na prirodan i, naravno, prolazan način. Ipak, možete nabaviti i specijalne sjajeve za usne koja imaju isti efekat. Ova vrsta sjajeva obično sadrži biber i druge takve sastojke koji zaista (bezbedno) iritiraju usne i čine da izgledaju sočnije i punije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group