Šta je Konnyaku sunđer i kako se pravilno koristiti

Konnyaku je 100% biljni sunđer napravljen od vlakana biljke Amorphophallus konjac, koja raste u jugoistočnoj Aziji. Kada se osuši, sunđer je tvrd, međutim, nakon što se pokvasi vodom, Konnyaku sunđer postaje mnogo mekši, savitljiv i tako delikatno čisti kožu. U Aziji se koristi za kupanje beba mnogo vekova zaredom.

Konnyaku sunđer savršen je za visokokvalitetno čišćenje čak i najosetljivije kože od prašine, nečistoća, viška sebuma, ostataka šminke, kao i za mikroeksfolijaciju mrtvih ćelija kože.

Osim toga, postoje sunđeri konnyaku sa biljnim ugljem, koji su dizajnirani za mešovitu do masnu kožu i smatraju se efikasnom alternativom posebnim četkama za čišćenje lica. Sunđer Konnyaku pruža nežno, ali efikasno čišćenje bez oštećenja epiderma.

Sunđer se takođe može koristiti sa vašim omiljenim gelom ili penom za čišćenje i može se koristiti do tri meseca. Glavna stvar je da ne zaboravite da operete i osušite sunđer nakon korišćenja. Ljubitelji konnyaku sunđera napominju da ovaj proizvod nežno čisti kožu, minimizira neželjeni masni sjaj i dubinski čisti pore.

Preporuke za upotrebu sunđera Konnyaku:

1. Sunđer obilno navlažite toplom vodom, lagano ga stisnite bez uvijanja.

2. Očistite lice nežnim kružnim pokretima pomoću sunđera i gela za čišćenje lica.

3. Posle svake upotrebe, sunđer isperite vodom, lagano iscedite bez uvijanja i okačite o petlju da se osuši.

Odlični Konnyaku sunđeri - sa ružičastom glinom, aktivnim ugljem ili bez ijednog dodatka - proizvode se u Yves Rocher-u.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group