Prirodni botoks – Sastojak protiv starenja koji daje brze i vidljive rezultate

Mnoge žene ga biraju umesto retinola…

Fine linije, bore, gubitak elastičnosti, čvrstoće i volumena: ovo su najčešći znaci starenja na koži, koji zahtevaju promene u režimu nege kože. Ako se ne osećate spremnim ili ne želite da koristite botoks da biste se nosili sa njima, onda je najbolje da uključite bakučiol, sastojak protiv starenja koji uzbuđuje ljubitelje proizvoda za negu, u svoju rutinu.

Šta je bakučiol?

Bakučiol je ekstrakt semena biljke Psoralea Corilifolia ili babchi, koja raste u istočnoj Aziji. Posebno je popularan u ajurvedskim krugovima, ali poslednjih godina uspeo je da postane omiljen među fanaticima za negu kože, a mnogi ga sada preferiraju umesto retinola

Zašto ga morate uključiti u svoju skin-care rutinu

Bakučiol, koji svojim odličnim svojstvima protiv starenja parira retinolu, a ne izaziva osetljivost, crvenilo i ljuštenje, idealan je i za najosetljiviju kožu, dok je potpuno bezbedan čak i tokom trudnoće.

Ono što je najvažnije, pomaže u smanjenju pojave linija i bora, fotostarenju i pigmentaciji, istovremeno povećavajući elastičnost i čvrstoću kože.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group