Beauty - Nega

Najbolja esencijalna ulja za mladolik izgled kože

Verovatno ste već spoznali magiju koja se skriva u esencijalnim uljima kada je u pitanju vaše zdravlje.

Možda ste imali priliku i da neka od ovih ulja isprobate na temenu glave kao tretman za negu vlasišta i brži rast kose. Mnoga od njih pomažu da koža koja je izgubila svoju vlažnost bude vidno mekša, elastičnija i manje sklona perutanju. Ali da li ona mogu više od toga? Kakav je njihov učinak kada su bore u pitanju?

Brojni kozmetički preparati koje možete pronaći na tržištu stvoreni su sa ciljem da izbrišu bore sa vašeg lica. Međutim na neke od sastojaka u njima vrlo lako se može dogoditi da budete posebno osetljivi, te da svojoj koži nanesete mnogo više štete nego što ćete joj doneti koristi. U tom pogledu poželjno je da za eliminacju bora na licu potražite prirodnije sredstvo. Naša današnja preporuka su vam esencijalna ulja.

Kada je reč o smanjenju bora na licu, esencijalan ulja su na vrhu najučinkovitijih proizvoda. Ona se ekstrahuju iz cveća i korena biljaka i prepuna su antioksidanata što vam na prirodan način obezbeđuje zatezanje kože odnosno – peglanje bora. U redovima koji slede predstavljamo vam ulja koja dokazano deluju na eliminiaciju bora na licu:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group