Masaža lica kašikom: Mlađa koža za 10 dana

Ukoliko želite da vaša koža izgleda mlado i sveže neohodno je da je masirate.

Masaža će povratiti elastičnost vaše kože, koja može biti izgubljena tokom godina. Masiranje kašikom ima nekoliko prednosti, jer stavlja blagi pritisak na vašu kožu i povećava cirkulaciju krvi, otklanja bore, definiše konture lica i smanjuje nadutost na vašim očima. Za samo 10 dana možete podmladiti kožu.

Dok masirate lice kašikom, ulja se lako apsorbuju u koži, i na taj način hrane vašu kožu. Dok koristite kašiku pomerajte je od dole ka gore na vašim obrazima. U potpunosti iskoristite površinu kašike, pomerajući je napred i nazad ispod vaših očiju i brade, takođe, pomerajte kašiku od vrata ka licu.

Šta vam je potrebno za masažu kašikom?

Potrebna vam je kašika, čaša vode, nekoliko kockica leda i toplo kokosovo ulje ili maslinovo ulje u maloj posudi. Prvo operite lice i osušite ga. Nakon toga, stavite kašiku u toplo ulje. Koristite zadnju stranu kašike za masiranje lica. Blago pritisnite kašiku na lice i pomerajte kašiku duž linija za masažu. Pomerajte kašiku od brade ka gore, ka vašim obrazima. Od nosa do čela i ponovo u istom pokretu. Masirajte bradu kružnim pokretima. Ispod kapaka, napred-nazad. Od vrata do brade.

Masaža treba da traje 10 minuta, međutim, pomalo produžavajte trajanje svakodnevno. Ne zaboravite da ponovo umočite kašiku u ulje nakon svake masaže.

Kako da uklonite kesice ispod očiju?

Stavite kašiku u ledenu vodu na 1 minut. Postavite hladnu kašiku iznad i ispod vaših očiju sa blagim pritiskom oko 5 minuta. Kada kašika postane topla, ponovo je potopite u ledenu vodu i možete ponoviti ovaj proces dok se podočanjaci i kesice ne izgube.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group