Kraljica Leticija otkriva prirodnu (i vrlo pristupačnu) metodu protiv starenja

Mogli bismo slobodno reći da je „graciozno starenje“ novi trend u nezi kože koji se odnosi na sve one korake koje žena može da primeni da bi dostojanstveno starila.

Pod navedenim podrazumevamo sledeće: ne samo da treba prihvatiti činjenicu da je starenje prirodan proces, već i da volite sebe i svoj izgled sa bilo kojim znakom koji vreme donosi vašem licu. Postoji mnogo načina na koje možete postići sve navedeno, a pritom ne govorimo o botoksu i drugim invazivnim tretmanima.

Kraljica Leticija je jedna od najpoznatijih (i najuticajnijih) žena na planeti koja, na našu sreću, prihvata sve znake starenja bez besnog pokušaja da ih sakrije. Ona nije ofarbala sede koje su se pojavlile u njenoj kosi - umesto toga, prihvatila ih je, ugradila u svoj stil, pokazujući ih ponosno.

Slično tome, poznato je da žena plave krvi ne preferira invazivne tretmane i injekcije u ordinaciji, dajući prednost pravilnom načinu života, ali i odgovarajućoj i intenzivnoj nezi kože, koja joj značajno pomaže da održi sjaj i mladalački izgled. Naravno, geni i činjenica da ima masnu kožu (za koju je poznato da joj treba više vremena da ostari) faktori su koji joj daju značajnu prednost, ali ništa je ne bi spasilo da nije pratila svakodnevnu rutinu nege kože.

Konkretno, kraljica Leticija sledi metodu koja pomaže njenom licu da bukvalno zablista: masaža lica. Kao što je poznato, kraljevska porodica voli da posećuje (prilično često) svoje omiljene spa centre i prepušta se stručnjacima da opuste telo i um. Naravno, kraljica prednost daje masaži lica, koja ne samo da je potpuno podmlađuje već i pomaže u boljoj mikrocirkulaciji, ublažavanju otoka i poboljšava teksturu i tonus kože. Istovremeno, specifične tehnike masaže koje bira, u kombinaciji sa odgovarajućim uljima za lice, stimulišu i oblikuju konture lice.

Prema rečima stručnjaka, za masažu lica koriste se posebne pokreti sa specifičnim pritiskom na lice, vrat i ramena, sa ciljem da se opuste mišići - i time odmah koža lica izgleda odmornije. To možete učiniti vrlo lako kod kuće koristeći valjak za lice i ulje u vašoj večernjoj rutini nege kože.

Naravno, sve navedeno je kombinovano i sa korišćem proizvoda sa veoma visokom zaštitom od sunca svakog dana - kraljica ne izlazi iz kuće bez nanošenja kreme za sunčanje sa najmanje SPF30, tokom cele godine. Bez obzira na to koliko krema protiv bora nanesete i šta god da uradite da biste prestigli vreme, ništa se ne računa ako redovno ne nanosite SPF kremu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group