Kolagen peptidi – šta su i kakav uticaj imaju na lepotu

Kolagen se često spominje kada je u pitanju lepota, nega kože i borba protiv bora...

Međutim, kolagen peptidi su nova forma strukturnog proteina koji dodaje elastičnost i jačinu našoj koži  - a koji nećete naći ni u jednoj kremi za lice. U nastavku pročitajte i saznajte sve što treba da znate o novom beauty suplementu i načinu na koji ga možete implementirati u vašu rutinu.

Šta su kolagen peptidi?

Kolagen peptidi su suplement koji se dodaje ishrani i koji popravlja kožu iznutra ka spolja. Kako kolagen počinje da se razlaže nakon 21 godine. kolagen peptidi pomažu da se ovaj proces uspori i zaustavi. Za sve ovo je dovoljna samo jedna pilula.

Da li zaista imaju efekta?

Kolagen peptidi su efektivniji od topikalnog kolagena, jer imaju manju moleklarnu težinu i samim tim bržu apsorbciju u krvni tok. Praktično, ovo znači da suplement počinje da deluje nakon nekoliko sati od unošenja tablete u organizam.

Druge beneficije?

Pored lepote i činjenice da se bori sa finim linijama i borama i da održava kožu hidriranom i zategnutom, kolagen peptidi takođe mogu smanjiti bolove u zglobovima i razne upale. Takođe postoji i istraživanje koje se bavi njegovim pozitivnim efektom na sistem za varenje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group