Kako ukloniti neželjene dlačice sa lica

Većina žena se bori sa dlačicima na licu i pokušavaju različite metode da ih se otarase...

Možete se lako otarasiti svojih dlačica na licu kod kuće, a mi ćemo vas naučiti kako.

Pojava dlačica na licu može biti uzrokovana mnogim razlozima i posebno se pojavljuju kod žena koje pate od hormonskog disbalansa. Ako vam se ne sviđaju dlake na licu i tražite način da ih se otarasite, onda imamo savršeno rešenje za vas.

Evo nekih predloga>

1. Standardni načini uklanjanja dlačica

Najstandardniji načini uklanjanja dlačica sa lica su depilacijom ili čupkanjem. Nemojte nikada brijati svoju bradu i brkove brijačem! Depilacija će vam pomoći da se rešite svih dlačica sa lica, a vi ćete biti bez dlaka duži vremenski period. Ako želite depilaciju manje bolnu, nanesite nešto hladno na lice pre depilacije. Ukoliko koristite pincetu da se oslobodite dlačica, morate biti posebno oprezni. Pinceta može oštetiti vašu kožu i nove dlake će porasti jače i tamnije.

2. Uklanjanje dlačica laserom ili elektroliza

Ova dva tretmani su trajna, ali su tretmani prilično skupi. Nažalost, oni nisu 100% sigurni i zato treba tražiti garanciju u kozmetičkom salonu, ako se odlučite za bilo koji od ova dva tretmana.

3. Kreme za depilaciju

Kreme sadrže tona hemikalija i zato treba da testirate kremu pre nego što je koristite direktno na vašem licu. Nanesite malu količinu kreme na unutrašnjoj strani ruke i vidite kako vaša koža reaguje.

4. Prirodna krema za depilaciju

Prirodna krema za depilaciju je odlična za uklanjanje dlačica sa lica. Za pripremu kreme potrebna vam je jednaka količina kurkume i leblebije. Pomešajte ova dva sastojka i dodajte malo vode da biste dobili gustu pastu. Nanesite smesu na oblast koju želite da tretirate i pustite da se osuši. Uklonite kremu mokrim peškirom. Ova prirodna krema za depilaciju je dobra metoda, ali može da izazove crvenilo na koži.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group