Beauty - Nega

Kako da volite svakoga dana svoju zrelu kožu

Kada ste bili mlađi, malo je verovatno da ste previše razmišljali o svojoj rutini nege kože i o tome kako bi to moglo uticati na vas kasnije u životu. Kada smo ispunjeni sjajem i blaženim stanjem bića koje dolazi s mladošću, skloni smo da nas malo opekotina ne spreči da provodimo ceo dan u bazenu ili na plaži.

Iako rutina protiv starenja možda nije bila deo planova svih tih godina, sada je jasno da je sve što ste radili u životu ostavilo trag na vašoj koži. Takođe, moramo prihvatiti neizbežne promene kože koje nastaju starenjem; bore, opuštenost i suvoća su sastavni deo odrastanja.

Imajući to u vidu, vaša nega kože ne bi trebalo da bude rezervisana samo za posebne prilike; to mora postati aspekt vaših svakodnevnih navika, ako zaista želite da LEPO ostarite. Osnova efikasnog režima nege kože protiv starenja je imati najbolju kremu za zaštitu lica protiv starenja na vašem repertoaru koja svakodnevno vlaži i obnavlja vaše lice. Mi vam preporučujemo upravo takvu kremu koju možete pronaći i kod nas, uz još po koji korak na kojem će vam  vaša zrela koža biti zahvalna!

Posvećujući samo malo više pažnje i ljubavi svojoj rutini nege kože, možete da nahranite i umirite svoju kožu dok ponovo ne zablista. Da, ljubav u zrelim godinama je moguća!

Stoga, bacimo se na posao!

AKO MOŽETE DA ČISTITE KUĆU MOŽETE I SVOJE LICE

Ako penu za čišćenje niste zamenili  sa gelom ili kremom, šta čekate? Ovo je prvi i presudni korak jer kremasta sredstva za čišćenje lica deluju nežno uklanjajući samo višak ulja koja se nakupljaju na koži, ostavljajući je sa uljima koja su joj potrebna. Za kožu koja se oseća pomalo suvo (gotovo svaka zrela koža) sredstva za čišćenje u vidu kreme pomažu i u hidrataciji kože; 2 u 1, neverovatno, zar ne?! Njihova mlečna tekstura je savršena za negu kože, pa je u redu da ih koristite svakodnevno.

OČISTITE BAŠ SVE I PRIPREMITE  PROSTOR ZA MAGIJU

Kako koža stari, njen prirodni proces pilinga se usporava, što ostavlja na površini kože nakupljene mrtve ćelije. Nega lica zrele kože mora da obuhvata s vremena na vreme i dobar piling! Tretiranje kože redovnim pilingom može vam pomoći da sprečite začepljenje pora. Čak može pomoći vašoj koži da mnogo bolje upije serum i maske. Ah, nepogrešiva magija pilinga.

TONER JE VAŠ PRIJATELJ

Kako starite, mislite na toner kao na dodatnu priliku da pojačate hidrataciju i unesete malo vlage u kožu. Toneri su dobri u uklanjanju nečistoća zaostalih nakon pranja lica, pomažu i u osvetljavanju.  A kako starimo koža često može postati osetljivija pa upotreba tonera sa sastojcima poput Royal Balm ružine vode može da pomogne i u smirivanju iritacija kože. Zahvaljujući antioksidantnim svojstvima vitamina E i C koje u sebi sadrži, ružina vodica poništava štetno dejstvo slobodnih radikala, odlažući tako nastanak bora.

SEKSI TAJNI SASTOJAK USPEŠNE NEGE

Male bočice  vitaminskih bombi! Hidratantni serumi sadrže veću koncentraciju aktivnih sastojaka poput vitamina C ili hijaluronskih kiselina, od ostalih proizvoda za negu lica. Kako elegantno starimo, naša koža polako može da izgubi deo vlage i debeljuškastosti na osetljivim mestima poput jagodičnih kostiju i ispod oka. Ako želite da vratite sat unazad nanesite nekoliko kapi Royal Balm SERUMA PROTIV BORA na ovim mestima nakon čišćenja i pre vlaženja kože. Ovaj prirodni serum zaglađuje bore, ubrzava obnavljanje ćelija kože, tonira je, ublažava diskoloracije i pigmentacije i daje koži svež mladalački izgled i preukusno miriše! Naša aromatična preporuka!

HIDRATANTNE KREME! OH, TE STARE ZAVODNICE!

Možda nemaju seksualnu privlačnost seruma, ali postoji razlog zbog kojeg su hidratantne kreme dugogodišnje sredstvo u našim rutinama nege kože. Nega lica starije kože prirodno ne postoji bez kreme protiv bora. Kako uljne žlezde nisu toliko aktivne u sazrevanju kože, svakodnevno korišćenje hidratantne kreme može vam pomoći da podržite prirodni proces obnove kože, kao i da je zaštitite od isušivanja. Royal Balm krema protiv bora uspešno stimuliše lučenje prirodnog kolagena zahvaljujući esenciji smilja. Prepuna je antioksidanasa iz biljih ulja vrhunskog kvaliteta pa prirodno hidratizuje, što se može videti  čak u prvih 24h!

I ZA KRAJ, ALI VRLO BITNO: KORISTITE ZAŠTITU!

Beskorisno je koristiti sve ostale proizvode ako ne zaštitite kožu od sunca. Ultraljubičasto zračenje odgovorno je za 80% starenja kože. 365 dana u godini, čak i ako ne legnemo na plažu, sunce nam obasjava lice dok šetamo ulicom. Veoma moćno oružje za borbu protiv znakova starenja je svakodnevno korišćenje kreme za sunčanje sa najmanje SPF 30. To možemo kombinovati sa antioksidativnim Royal Balm serumom koji možemo primeniti pre kreme za sunčanje kako bi nam pomogli da minimalizujemo mrlje. Antioksidant dodaje još jedan sloj zaštite od UV zraka. Dakle, blokirajte zrake i blokirali ste bore i staračke pege.

Čestitamo! Pokazali ste ljubav prema svojoj koži. Praktikujte ovu jednostavnu rutinu dva puta dnevno svakoga dana, i posle dva meseca kada budete videli rezultate, ne zaboravite: NE PRESTAJTE KADA JE NAJBOLJE!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group