Body care! 5 jednostavnih trikova za lepe noge i savršena stopala

Želite savršene noge u rekordnom vremenu?

Našem telu je potrebna briga, ljubav i nega. Vežbanje, dijeta i upotreba kozmetičkih proizvoda poput pilinga i hidratantnih krema za telo su važni koraci koji doprinose zdravom i blistavom izgledu naše kože. Drugim rečima, kao što brinete o svojoj koži lica, trebalo bi da brinete i o svom telu.

Ovaj tretman, dakle, postaje malo intenzivniji u letnjim mesecima. A to je zato što kada živa počne da raste, naše noge, posebno naša stopala, su izloženija nego u zimskim mesecima. Naravno, to ne znači da u preostalim mesecima treba da prepustimo svoje noge njihovoj sudbini!

Ono što treba da uradite je da „izgradite“ rutinu nege kože za svoje telo i da je pratite zima-leto. Međutim, ova sezona je pogodna za početak pravilne rutine nege tela koja će vas naterati da nosite sezonske mini haljine od jutra do mraka.

5 jednostavnih trikova za lepa i meka stopala:

Body scrub - Piling

Provedite još malo vremena pod tušem i dajte stopalima piling sa solju. Slani pilinzi čiste i detoksikuju kožu od mrtvih ćelija, ostavljajući je mekom i sjajnom. Nakon pilinga, koža može bolje da apsorbuje bilo koji proizvod sa kojim dođe u kontakt, kao što je losion za telo, i održava odgovarajuću vlažnost kože tokom dana. Takođe, ako koristite brijač na nogama, piling će pomoći da se pore pravilno otvore i proces će biti lakši bez iritacije kože.

Body butter

Ako je vaša koža suva, body butter će vam ponuditi duboku i bogatu hidrataciju u rekordnom roku. Imaju gušću teksturu u poređenju sa losionima za telo, zbog čega se smatraju super efikasnim čak i za veoma suvu kožu.

Nemojte se kupati u toploj vodi

Topla voda može da dehidrira vašu kožu i tada će izgledati suvo, zato radije koristite mlaku vodu za kupanje.

Ne zaboravite na pete i kolena

Posvetite malo više pažnje kolenima, laktovima i petama. To su tačke na koje treba obratiti više pažnje, pa ih nemojte zanemariti!

Ulje za telo sa sjajem

Na kraju, za dodatni efekat sjaja i pre nego što izađete u popodnevnu šetnju sa prijateljima, nanesite ulje za telo sa šljokicama na kožu tela. Ulja za telo se brzo upijaju, poboljšavaju elastičnost kože i daju efekat sjaja koji čini da koža blista iz daleka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group