Anti-aging rezultati vidljivi već nakon 7 dana

Kišovita i prohladna jesen kao da nas podseća na stalne promene životnih ciklusa… opominje nas da je vreme da se posvetimo sebi!

Ona je tu kao podsetnik na prolaznost vremena koja je neminovna, na naše bore i nesavršenosti na licu koje naročito dolaze do izražaja u hladnijim danima, kada se koža peruta i zahteva veću hidriranost. Ne treba skrivati svoje pravo lice iza pudera, već je vreme, drage dame, da skupimo snagu, prihvatimo svoje godine, ublažimo nesavršenosti i ponosno nosimo osmeh na licu.

Dvostruko pojačavanje kolagena za bolje anti-aging rezultate

Ukoliko ste se nekad zapitale da li postoji dovoljno dobar proizvod koji vam može garantovati anti-aging rezultate vidljive već nakon nedelju dana, obradovaće vas vest da je Avon Renewal Power serum idealan za vas. U pitanju je moćni preparat koji, zahvaljujući pojačivaču kolagena - ProtinolTM, stimuliše proizvodnju čak dva tipa ovog proteina u vašoj koži:

  • Tip 3, koji stvara elastičan „okvir“ kože, i 
  • Tip 1, koji povezuje taj isti okvir i tako srazmerno povećava njihov nivo, što omogućava anti-aging transformaciju kože za samo sedam dana!

Revolucionarni ProtinolTM nedavno je osvojio i srebrnu Edison nagradu u kategoriji Napredna nega kože, na prestižnom internacionalnom takmičenju na kom se ističu inovativna otkrića u različitim industrijama i kategorijama širom sveta.

Da li je moguće preokrenuti 7 znakova starenja za samo 7 dana?

Da, uz višestruko nagrađivani patentirani  ProtinolTM,  7 znakova starenja se može ublažiti za samo 7 dana*. Renewal Power serum utiče na:

  1. Bore – umanjuje ih
  2. Čvrstinu – poboljšava je
  3. Zaglađenost – obnavlja je  
  4. Blistavost – vraća je 
  5. Pore – svodi ih na minimum
  6. Elastičnost – poboljšava je
  7. Otpornost – obnavlja je

Serum je dodatno obogaćen niacinamidom, odnosno vitaminom B3, koji dodatno pospešuje obnovu ćelija i na taj način omogućava vidljive rezultate u borbi protiv bora. Po ceni od 1,990 dinara, Avon Renewal Power serum vam ovog oktobra nudi manje bora, poboljšanu čvrstinu, zaglađenost i blistavost kože, koja pored toga što će biti elastičnija, automatski će postati i otpornija na sve vremenske uslove.

Klinički i dermatološki testiran, i kreiran u saradnji sa ženama širom sveta, ovaj magični serum pogodan je za sve starosne dobi, tipove kože i tena, a svoj pun efekat ispoljava već nakon 14 dana redovnog korišćenja. Dovoljno je samo upotrebljavati ga svakog jutra i večeri na čistoj koži, u kombinaciji sa dnevnom ili noćnom Avon Anew kremom protiv bora. Čak 100% žena primetilo je fantastične rezultate tokom kliničkog istraživanja ovog seruma. **

*Na osnovu studije percepcije potrošača sa 206 ispitanika
**Na osnovu kliničkih ispitivanja sa 51 učesnicom; sve su primetile poboljšanje najmanje jednog od testiranih atributa

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group