Zara lansira novu kolekciju šminke Skin Love

Zara nastavlja stabilnim koracima ka svom cilju - revoluciji u oblasti lepote, kao što je to već učinila u modi.

Samo nekoliko meseci nakon objavljivanja dugo očekivane kolekcije šminke Zara Beauty, španski brend je upravo najavio proširenje svoje kolekcije šminke lansiranjem potpuno nove kozmetičke linije.

Razlog za Skin Love Collection, zanimljivu kolekciju šminke, koju ćete pronaći u eshop-u i odabranim Zara prodavnicama, predstavlja tačno ono što njen naziv implicira: Make-up proizvodi koji vole kožu i ističu njenu jedinstvenu lepotu.

Kolekcija uključuje ogroman asortiman od 51 nijansi pudera i 36 nijansi korektora, kreiranih da odgovaraju svakom tonu kože.

Sa 51 nijansom organizovanom u 3 podtona, nemoguće je ne pronaći najprikladniju za svoju kožu. Puder ima laganu teksturu koja se prilagođava koži, dajući meku mat završnicu. Idealan je za masnu kožu sa tendencijom sjaja, jer njegov sastav traje do 12 sati i pomaže u kontroli masnoće.

Pored pudera predstavljeni su i korektori koji su dostupni u 36 nijansi kako bi savršeno odgovarali puderu. Sa sjajnom, kremastom formulom koja se lako meša, ovaj korektor ima srednju pokrivenost i satenski finiš za dodatnu osvetljenost i sjaj tamo gde vam je potreban.

Možda i najvažniji podatak je održivi aspekt serije: plastika se zamenjuje staklom u ambalaži, što je retkost u industriji lepote.

Za kampanju kolekcije Skin Love Zara je odabrala renomiranog američkog fotografa Tajlera Mičela i šminkerku Dajen Kendal.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group