Beauty - Make up

Zanimljivi stilovi ukrašavanja noktiju koje nam donosi 2021. godina

Godina čije prve stranice upravo čitamo, donosi nam brojne novitete.

Tu su novi modni trendovi, kao i dizajn kada je silizovanje kose u pitanju; nove boje na licu u pogledu make up-a, ali šta je sa ukrašavanjem noktiju? Umetnost dekoracije noktiju postaje ove godine znatno suptilnija i nežnija nego ikad pre. Nude nails dizajn je onaj koji je “udario temelje” trendovima koji nas očekuju u 2021. godini.

MINIMALISTIČKI DIZAJN

Isprobajte različite pristupe minimalističkom dizajnu, koristeći tačkice i prugice kako bi stvorili dopadljive šare na svojim noktima. Jednostavnost je u centru pažnje, pri čemu se stapa sa zimskom idilom. Boje koje se nalaze u ovoj priči pripadaju pastelnom skupu, kao i svim neutralnim nijansama. Svakako da interes svojim noktima možete dati kombinovanjem prozirnog laka i naznaka u vidu belog ili crnog traga.

GEOMETRIJSKI STIL

Ako ste ljubitelj geometrijskog prikaza, u njemu možete ove godine da uživate i pri dekoraciji svojih noktiju. Geometrijski oblici koji će privući pažnju iznenađujuće su mali i suptilni, ali u pravoj kombinaciji vrlo izražajni. Odaberite bež i krem boju za osnovne, i poigrajte se sa geometrijom uz pomoć tankih crnih premaza.

ZLATNA FOLIJA

Ako ste neko ko voli glam stil na noktima, preporučujemo vam da isprobate finese zlatnih folija. Preskočite dakle šljokice i druge blistave detalje koji se koriste pri nail art-u, i odaberite super modernu foliju koja daje utisak kao da je otopljeno zlato kanulo na vaše nokte. Osim zlata, tu su svakako i boja srebra i bakra.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group