Beauty - Make up

Zadivljujući make up na usnama kao stvoren za novogodišnju noć

Fascinacija ženskim usnama seže daleko u prošlost kao i ženska želja za njihovim farbanjem.

Danas nanošenje boja na usne predstavlja istinsku umetnost, ništa manje vrednu čini se od slikanja na platnu. A upravo takve, umetnički nadahnute preporučujemo vam za Doček 2021. godine. Budući da usne pored očiju predstavljaju nešto što bude prvo primetno na našim licima, kada ih učinite sočnim i seksi doprinećete svojoj privlačnosti.

Odbrojavamo lagano dane do novogodišnje noći. Sigurno ste do sad razmišljali u pravcu odevne kombinacije za ovo posebno veće, bilo da ga provodite u krugu porodice, prijatelja ili sa voljenom osobom. Uz garderobu tu su svakako i cipele, frizura i na samom kraju, ali vrlo verovatno najvažnija od njih – i šminka. Ako ste raspoloženi za malo zabave, avanture i glamura u novogodišnjoj noći, predlažemo vam uzbudljiv make up na usnama.

Može vam se činiti kao pretežak izazov, ali je zapravo vrlo lako, kombinovanje upadljivih boja, sjaja i detalja poput šljokica. Dovoljno je samo malo mašte, nekoliko smelih poteza i uz inspirativne predloge koje vam donosimo u našoj galeriji sigurno ćete stvoriti make up na usnama vredan divljenja. Razmišljajte u pravcu glamura i biće vam lako da pronađete svoje nadahnuće.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group