Zaboravite konturisanje lica: Novi makeup hit je strobing!

Ukoliko još uvek niste savladale tehnike konturisanja lica, ne trudite se da usavršite svoje veštine.

Stiže nam nova makeup tehnika koja preuzima beauty svet! Nova tehnika se zove - Strobing i najbolji deo je da vam treba samo hajlajter da ostvarite ovaj neverovatan izgled. Tehnika strobing je savršena za leto, jer će dati vašoj koži predivan i svež izgled.

Šta je strobing?

Kada čujete naziv ove tehnike, verovatno će vas asocirati na strobo svetlo u diskoteci. Međutim, ova tehnika itekako ima veze sa svetlom. Strobing znači osvetljavanje lica svetlom. Strobing se oslanja samo na naglašavanje najboljih atributa, svetlim hajlejterom.

Strobing je jednostavnija makeup tehnika za razliku od konturisanja koje zahteva korišćenje više proizvoda. Strobing se sastoji samo od definisanja jagodica, obrva, nosa i brade. Dok konturisanje često ostavlja mat finiš, strobing donosi sjajni efekat.

Strobing naglašava prirodni izgled. Morate da počnete sa čistim licem. Dobro operite i osušite lice. Nanesite kremu i svetlu bazu. Ne koristite puder jer to će učiniti da izgledate tamno, a mi idemo na prirodan, svež izgled. Luminajzere takođe možete koristiti.

Isticanje

Najvažnija stvar kod strobing tehnike je primeniti hajlajter na pravim mestima. Morate da stavite hajlajter na mestima gde prirodno sunce obasjava lice. Nanesite malo na jagodice vaših obraza, na nosu i Kupidovom luku. Takođe možete primeniti na kostima na čelu, bradi i centru vašeg čela. Koristite transparentan puder za završnicu, kako bi izbegle lice sa previše sjaja.

Pogledajte video za više uputstva:

 

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group