Zablistajte na svoj način!

Kada zima pokuca na vrata, ne razmišljajte samo o toploj odeći, već i o stvaranju čarobnog sjaja usred zimske idile. Postanite prava zimska kraljica koja će svet oko sebe osvetliti svojim osmehom i sjajem koji nosite u sebi... ali i na sebi!

Zimska kraljica nije samo posmatrač hladne sezone, već njen glavni protagonista. U svetu u kojem sneg prekriva sve tragove, ona ostavlja svoj neizbrisiv pečat. Njena lepota nije samo površinska, već prodire duboko, otkriva njenu autentičnost i hrabrost da bude ono što istinski želi. Kroz pravilan izbor šminke, postaje glavna zvezda zimske sezone, ostavljajući za sobom sjajnu stazu kojom svi žele koračati. Ta staza zove se Dream To Shine.

Ukoliko želite da pratite njene korake, vaša avantura počinje pred ogledalom. Svakim potezom četkice kreirate čaroliju koja će oživeti zimsku bajku na vašem licu. Izbor makeup-a nije samo estetski, već je i izraz vašeg unutrašnjeg plamena koji želite da podelite sa svetom. Svakim nanetim slojem senke, nijansom ruža ili bljeskom hajlajtera, kreirate svoj jedinstveni autfit u zimskom koloritu.

U srcu zimske tišine, dok sneg blista poput najsvetlijeg dijamanta, stiže nova Avon kolekcija koja unosi toplinu i sjaj u ove hladne dane. Limitirana Dream to Shine kolekcija nije samo makeup, već čarobna priča o ženskoj lepoti koja se odvija u okviru zimske bajke. Svetlucave senke u paleti su kao kapljice rose na prozoru koji svedoče o lepoti jutra nakon snežne noći. One nude neizmernu paletu boja, od dubokih mat tonova do sjajnih nijansi, omogućavajući vam da stvarate magiju na svojim kapcima, poput umetnika koji slika najlepše zimske pejzaže.

Uz Delightful False Lash maskaru, vaše trepavice će isticati vašu snagu i odlučnost, uz dužinu i volumen koji će privlačiti pažnju vaše okoline. Tu su i Glimmerstick olovke za oči - čarobni štapići koje možete koristiti da iscrtate svoju priču. Mat i svetlucave nijanse će vam pomoći da istaknete vašu jedinstvenu lepotu.

Živite za trenutke sjaja uz hajlajter u specijalnim svetlucavim nijansama koji će osvetliti vaše jagodice i pružiti vam blistav ten. Kombinujte svoj jedinstven look sa Shimmer ružem za usne koji kombinuje vitamin E, susamovo ulje i ulje avokada, kako bi vaše usne bile hidrirane i blistave. Da biste upotpunile svoj stil, tu su i ultranove nijanse laka za nokte sa 3D efektom, koji će uneti dodatnu dimenziju vašem izgledu.

Ne plašite se zime, zakoračite u svet snova i blistavosti uz Avon Dream to Shine kolekciju, koja je „must have“ ovog decembra! Možete je pronaći u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, a ukoliko je poručite onlajn, stiže vam direktno na vašu adresu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group