Za legendarni pogled - dužina zaista jeste važna

Mart je mesec kada priroda počinje da se budi, ali i mesec kada ženska lepota dobija priliku da zablista punim sjajem!

Ovog proleća, kada su naša lepota i raspoloženje u pitanju, nema mesta kompromisu. Priznajmo sebi da želimo sve, ili još bolje – da zaslužujemo sve! Pogledajmo svet oko sebe drugačijim očima, udahnimo duboko, i osetimo svu svežinu i radost novih početaka.

Najbolje avanture započinju onda kada rešimo da širom otvorenih očiju sagledamo svet oko sebe, donesemo odluku da je vreme da prevaziđemo svoje limite i pokažemo želju za napretkom, a najprivlačnija stvar koju žena može da poseduje je samopouzdanje! I kada razmislimo, nekorektno je da nam se posvećuje samo jedan dan u mesecu, kada je cela godina naša? Zato naučimo da prigrlimo svoju jedinstvenu lepotu i uživamo u životu svakog dana!

Legendary Lenghts maskara

Avon zna da su nesavršenosti zapravo dar prirode koja svakoj ženi daje unikatnu priliku da procveta poput najlepšeg prolećnog cveta. Zato ovog meseca fokus stavlja na bujnost vaših trepavica i predstavlja svoju ekskluzivnu Legendary Lenghts maskaru, koja može postati deo vaše svakodnevne beauty rutine, po ceni od samo 699 dinara!

Ako ste se zapitale šta je to što ovu maskaru čini legendarnom, odgovor leži u inovativnoj tehnologiji koja pruža do 50% duže trepavice sa čak 3X više volumena*. Ponekad zaista nije neophodno raditi izvanredne stvari da biste dobili izvanredne rezultate, a Legendary Lenghts je dokaz upravo za to. Dobitna formula koja stoji iza ove neponovljive maskare sastavljena je od ekskluzivnih polimera nove generacije, koji klize niz trepavice kako bi izgradili dodatnu dužinu i preciznu definiciju za upečatljiv izgled.

Sada je pravo vreme da se zapitate: da li vaša trenutna maskara obezbeđuje dužinu i željeni volumen? Ukoliko niste zadovoljni svakodnevnim izgledom vaših trepavica, onda je pravo vreme da sebi priuštite zagarantovano zadovoljstvo koje nudi Legendary Lenghts. Već prvi sloj ove maskare daje lepo definisan izgled trepavicama sa vidljivim produženjem, dok drugi sloj osigurava neverovatan volumen koji nikog oko vas neće ostaviti ravnodušnim.

InstaLenght četkica

Nova InstaLenght čvrsta, konusna, silikonska četkica ove legendarne maskare, razdvaja, definiše i ravnomerno premazuje svaku trepavicu od korena do vrha i na taj način kreira efekat maksimalno dugih trepavica. Verujemo da ovo zvuči dovoljno primamljivo da već danas isprobate legendarnu Avon maskaru.

Ovo zaista nije samo još jedna maskara u nizu, jer Legendary Lenghts vam daje legendarnu dužinu i volumen, bez grudvica i razmazivanja tokom čitavog dana! Kada su trepavice u pitanju, verujte nam, #DUŽINAJEVAŽNA!

Avon zna da žene zaslužuju da budu slavljene svakog dana zbog svog izuzetnog doprinosa društvu, velikih trijumfa i neustrašivosti od koje ne odustaju ni u najtežim vremenima. Zato je rešio da damama ovo proleće pretvori u legendarnu avanturu...

Svi proizvodi su dostupni u Avon brošuri, kao i na sajtu >>> AVON

*Zasnovano na kliničkoj studiji efikasnosti sa 15 osoba

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group