Beauty - Make up

Uz prazničnu kolekciju Starring You M.A.C postaćete zvezda svake zabave

Sa kolekcijom šminke makeup brenda M.A.C  Starring You lako je biti zvezda bilo koje zabave.

Ovog se praznika MAC igra sa klasičnim simbolom slavljeničke sezone, noseći blistavu zvezdu u potpuno novim pravcima - na pakovanju, u blistavoj liniji proizvoda i setova, i u blistavom novom izgledu. Zvezda je više od samo inspiracije iza blistavih nijansi. Legendarna linija za oči, usne i lice podstiče svakoga da kreira svoj look i postane zvezda svake pozornice.

Senke, ruž za usne, sjaj za usne i kompaktni puder sijaju spolja i iznutra. Ispod poklopaca koji su prekriveni sjajem, nalaze se teksture sa zaslepljujućim prazničnim sjajem. A Starring You ruž za usne blista, a da bi se poboljšao efekat svih sredstava, zvezde su "urezane" u šminku.

Asortiman sadrži četiri senke za oči u Stars Align (srebrno sa ljubičastim bisernim sjajem), Stairs to the Stars (bordo sa ljubičastom), Swing on a Star (plavo ljubičasto sa plavozelenom) i Wishful Thinking (ljubičasta na ljubičasto). Najbolje od svega, ambalaža izgleda kao sjajni božićni kolačić. Svaka senka se prodaje zasebno po 25 dolara.

Za potpuni efekat "all eyes on me" tu je i crna olovka za oči i prekrasan set trepavica.

Zatim za sezonu zabava možete nabaviti šest novih sjajnih ruževa i pet metalik i bisernih sjajeva za usne. Nazvani Kiss of Stars, ruževi su utisnuti zvezdastim uzorkom,  prekriveni su šljokicama. Nijanse upravljaju rasponima raspoloženja koje ćete iskusiti u ovoj prazničnoj sezoni, poput Asterisk (tamnoplava), Starstruck (jarko roza) i Walk of Flame (bobičasto crvena). Sjaj za usne dolazi u nijansama visokog sjaja poput Couting Stars (lila), Starring You (roze) i Star Memoir (metalik rubin).

Konačno, imamo dva pudera za lice u ružičastom sjaju i toplom zlatu.

foto.MAC

M.L.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group