Uključite Pantone boju godine u svoj makeup look

Intenzivna, zavodljiva i dinamična, ovo je izuzetna nijansa koja laska svim tonovima kože!

Reč je o boji PANTONE 18-1750 Viva Magenta, koju je istoimeni Institut proglasio bojom godine. Ali šta je zapravo magenta i kako možete da je uključite u svoju makeup rutinu 2023?

To je "boja koja promoviše optimizam i radost, sjajna crvena koja podstiče eksperimentisanje i samoizražavanje", navodi se u saopštenju Instituta. U suštini, to je savršena mešavina crvene, ljubičaste i roze, spektakularna nijansa, nedaleko od fuksije i Barbikor trenda, koji je uzeo maha 2022. godine.

Pantone Viva Magenta je „crveni ton koji predstavlja ravnotežu između toplog i hladnog, takođe je hibridna boja koja udobno premošćuje prirodno sa virtuelnim, podsećajući nas na naš višedimenzionalni svet“.

Kako da dodate magentu u svoj makeup look?  

Najlakši način da usvojite trend je da istaknete usne magenta karminom. Ova boja odgovara svim tipovima kože, dok u kombinaciji sa malo maskare i prirodnim rumenilom može stvoriti makeup za svakodnevni izgled.

Najsuptilniji način da ovu boju dodate u svoju šminku je magenta rumenilo. Izaberite željenu teksturu i stavite proizvod visoko na jabučice prema slepoočnicama za svežiji i mlađi izgled.

Magenta je takođe idealan izbor da naglasite svoj izgled, bez obzira na boju očiju. Nanesite magenta senku po celom gornjem kapku ili zamenite klasičnu crnu olovku ili ajlajner nekom od it boja godine. Konačni dodir izgledu očiju prirodno je dat crnom maskarom za još veći intenzitet.

Ako i dalje želite da eksperimentišete sa trendom, a da ne izađete previše iz svoje zone udobnosti, pokušajte da lakirate nokte magenta lakom.

U galeriji smo izdvojili makeup proizvode u glavnoj boji 2023. koji će učiniti da vaš izgled bude u skladu sa najnovijim trendovima.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group