Beauty - Make up

Uklapanje šminke sa maskom – najnoviji hit!

Biti odgovoran prema sebi i drugima, ali i izgledati atraktivno pri tom, zašto da ne?

Ne postoji pravilo koje vas sprečava da stilizujete svoju masku protiv Korona virusa, koju svakodnevno nosite, dokle god nije narušena njena funkcionalnost. Samim tim, ako ste spremni da odete korak dalje, i uklopite je sa svojim makeupom, imamo za vas vrhunske predloge.

 

Instagram je prepun fotografija na kojima mnoge devojke ističu svoju novu pojavu pod maskama, uokvirenu predivnom šminkom na očima. Prateći njihove primere, i vi možete izgledati atraktivno, čak i kada na licu nosite masku. Ona ne mora da bude smetnja, već može da bude lep dodatak vašoj pojavi.

Erin Parsons, Maybelline Global MakeUp Artist i glavna šminkerka zvezda, poput Gigi Hadid i Josephine Skriver, savetuje odakle da počnete. Za početak, ona kaže da bi trebalo da odaberete blago toniranu masku, kako bi vam ovaj zadatak bio jednostavniji. Kada savladate nežnije tonove, predstoji vam izazov u obliku tamnijih nijansi. Potražite kontraste, jer oni su kao stvoreni za ovakve poduhvate. Ako imate na primer tamnije narandžastu masku, ona će se predivno slagati sa kraljevsko plavom šminkom.

Potražite svoju inspiraciju u našoj galeriji, i naravno ostanite odgovorni.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group