Trik koji će vam pomoći da uvek savršeno nanesete ajlajner

Ajlajner će uvek biti jedan od naših omiljenih proizvoda za šminkanje iz više razloga: čini da oči izgledaju „mačkastije“ ili izražajnije u zavisnosti od toga kako se nanosi, daje intenzitet izgledu i može se „nositi“ od jutra do noći.

Pogotovo poslednjih godina kada je maskara makeup proizvod bez kog ne izlazimo uz kuće, ajlajner na liniji gornjeg kapka naglašava jedinu crtu našeg lica koja je vidljiva u svakom trenutku.

Međutim, ajlajner je prilično težak za nanošenje i ako neko to ne radi svaki dan duže vreme verovatno se malo muči dok ne postigne simetričan efekat.

Linija na jednom često bude savršena, druga ne i na kraju ćete imati mrlje na očima pokušavajući da ispravite grešku. Svakodnevna vežba je jedina stvar koja će vam pomoći da napravite savršene, potpuno simetrične linije ajlajnera, ali će vas sledeći trik "spasiti" dok ne savladate tehniku!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group